Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ασυγκράτητος ο Άρης, 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα καλοκαιρινά φιλικά του ο Άρης. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης νίκησαν 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ζέεφελντ, όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες και έδειξαν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Οι Σακάτα, Σολτάνι, Τοπούχης και Νέτο (με πέναλτι) τα γκολ του Άρη, προσωρινά είχε μειώσει επίσης με πέναλτι ο Κουέβας.

Ο ΠΑΣ πατέταξε ενδεκάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ, ενώ αρκετούς θεωρητικά αναπληρωματικούς είχε στη σύνθεσή του και ο Άρης. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Σάκης Τσιώλης έβαλε στο γήπεδο τους "βασικούς" και το γήπεδο... έγειρε. Κορυφαίοι για τους Θεσσαλονικείς ο Σολτάνι αλλά και ο νεαρός Τοπούζης, που εκτός του γκολ κέρδισε και το πέναλτι.

Ο Σάκης Τσιώλης σημείωσε για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού: "Κάνουμε κινήσεις, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Στα μεταγραφικά εμπλέκονται συχνά και οι μάνατζερ και δυσκολεύει η κατάσταση. Αν δεν τον αποκτήσουμε πριν τελειώσει αυτός ο κύκλος προετοιμασίας, τότε δεν μας χρειάζεται. Έχουμε πολλούς καλούς μεσοεπιθετικούς που μπορούν να προσφέρουν. Αν χρειαστεί, θα αλλάξουμε το σύστημά μας".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ, Στεφάν Ντεμόλ, δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε άλλους παίκτες και έγιναν πολλά προσωπικά λάθη. Από αυτά δεχτήκαμε γκολ και από πέναλτι. Εμείς θα αναλύσουμε την εικόνα μας και όσα έγιναν γιατί το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας δεν θέλει τέτοια λάθη. Ήταν το τελευταίο φιλικό στο οποίο κάναμε τόσες πολλές αλλαγές".

Η σύνθεση του Άρη: Βελλίδης (76' Διούδης), Καζναφέρης (46' Νέτο), Παπαζαχαρίας, Στράνο (46' Φατί), Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος (46' Μίσελ), Κατίδης (46' Σολτάνι), Τόχα (75' Αγτσίδης), Πορτίγια (71' Γιαννιώτας), Σακάτα (54' Τοπούζης), Τσέζαρεκ (33' Βανγκέλι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (α' ημίχρονο): Φεγκρούς, Μπεσέρα, Κεϊτά, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Τζάνης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (β' ημίχρονο): Ταμπάσης, Μαργαρίτης, Τζημόπουλος, Χουτ, Μιχαήλ, Γεωργίου, Οικονόμου, Ανδράλας, Βίλα, Τσάνης, Κουέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις