Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

«Εκτός από χρέος, έχουμε και μνήμη»

Δυνάστες-δανειστές χαρακτήρισε τους Γερμανούς ο Αϊβαλιώτης

Δηλώσεις σχετικά με θέματα τις επικαιρότητας έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης.

Σχετικά με τις δηλώσεις Σόιμπλε , την οικονομία και όσα μας χρωστούν οι Γερμανοί ανέφερε: «Η παθητικότητα και η εν γένει δουλοπρέπεια μας εκτραχύνει τον λόγο και τις θέσεις των δυναστών - δανειστών μας. Ας καταλάβουν ότι εκτός από χρέος, έχουμε και μνήμη….».
Αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την «πώληση της Πελοποννήσου», ο Κ.Αϊβαλιώτης σχολίασε: «Καλό θα ήταν να θύμιζε ο πρωθυπουργός στους Ευρωπαίους ότι η Πελοπόννησος είχε ένα δικό της θεό ,τον Πάνα, ο οποίος είχε ένα δικό του τρόπο να λύνει τα προβλήματα.»


Για τις δηλώσεις του Χάρη Παμπούκη σχετικά με την συναίνεση με την αντιπολίτευση, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ ανέφερε: «Καλό θα ήταν ο X.Παμπούκης να προσπαθήσει να εμπεδώσει τη συναίνεση στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Εδώ ακόμα δεν έχουν πετύχει μεταξύ τους συναίνεση για να γίνει το Υπουργείο Ναυτιλίας αυτοτελές. Για ποια γενικότερη συναίνεση μιλάει;»


Σχετικά με τις επιστολές του πρώην υφουπουργού Οικονομικών, Πέτρου Δούκα προς το Μέγαρο Μαξίμου, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι βαρόνοι της ΝΔ την βρήκαν από έναν Δούκα…Ο Πέτρος Δούκας αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ήξερε που οδηγούνταν τα πράγματα και δεν έλαβε τα μέτρα που επιβάλλονταν».


Τέλος ο Κ.Αϊβαλιώτης, αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των ταξί, λέγοντας: « «Η εμμονή των ταξιτζήδων σε ακραίες εκδηλώσεις σαφώς έχει υποβολέα. Δεν καταλαβαίνουν ότι υλοποιώντας τα σχέδια άλλων, κινδυνεύουν να χάσουν το δίκιο τους.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις