Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Προβλημάτισε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Παναχαϊκή

Απογοητευτική η ΑΕΚ στο φιλικό με την Παναχαϊκή για τον εορτασμό των 120 χρόνων από την ίδρυση της πατραϊκής ομάδας. Οι... εορτάζοντες συνέχισαν το πάρτι και μέσα στο γήπεδο, όπου νίκησαν με 2-0 τους Κυπελλούχους Ελλάδος και άφησαν υποσχέσεις για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όποτε και αν ξεκινήσει. Περίπου 6.500 οπαδοί (500 εξ αυτών φίλοι του “δικεφάλου”) αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή και παρακολούθησαν από κοντά το φιλικό.
Η ΑΕΚ προβλημάτισε σε όλες τις γραμμές, είχε αργή ανάπτυξη και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκε ολοκληρωτικά στην Παναχαϊκή, που σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους βρήκε κίνητρο, να δώσει χαρά στους οπαδούς της σε μία τόσο μεγάλη μέρα για το σύλλογο. Με το απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι (48') και το κοντινό πλασέ του Ταφίλι (88'), η Παναχαϊκή πήρε μία νίκη γοήτρου.
Βασικός ξεκίνησε, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ άφησε θετικές εντυπώσεις, όμως είναι φανερά ανέτοιμος και έδειξε ιδιαίτερα βαρύς, χωρίς να μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό όσων έχουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους.
Πριν το παιχνίδι τιμήθηκε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, πρώην δεξιός μπακ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ. Επρόκειτο να βραβευθεί και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, όμως επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δεν παρέστη στο φιλικό.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις