Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - MISSIMG / ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

Ονοματεπώνυμο: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ
Ημερομηνία γέννησης:-
Χρώμα μαλλιών: Μαύρα
Χρώμα ματιών: Καστανά
Ημερομηνία εξαφάνισης: 24/8/2011


Στις 24 Αυγούστου 2011 η Τσαπρούνη Δέσποινα (14 ετών) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια. Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.
................


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό μιας 14χρονης κοπέλας που έχει εξαφανιστεί από τις 24 Αυγούστου.


Η Τσαπρούνη Δέσποινα που είναι αδερφή μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού, έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά την περασμένη Τετάρτη και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.


Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες) στο 10-56, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις