Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Νέοι υποψήφιοι επενδυτές για τον Παναθηναϊκό

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσαν την πληροφορία ότι κατατέθηκε φάκελος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά όλων των μετοχών και όχι μόνο του ποσοστού (54,7%) του κ.Βαρδινογιάννη. Ο Έλληνας εκπρόσωπος ξένου επενδυτικού fund, Γιώργος Γεωργίου παρέδωσε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ τον πλήρη φάκελο στον Δημήτρη Γόντικα. Οι πρώτες πληροφορίες από την “πράσινη” ΠΑΕ αναφέρουν ότι αξιολογείται ως “σοβαρή” αυτή η νέα κίνηση για την αγορά των μετοχών.
  
Το ενθαρρυντικό είναι πως ο κ.Γεωργίου δουλεύει για λογαριασμό του γραφείου που έκανε το “ντιλ” της συμφωνίας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τον σεΐχη Μανσούρ. Πολύ πιθανό λοιπόν σ' αυτό το fund, οι υποψήφιοι επενδυτές να είναι Άραβες και να αποκτά έτσι ...ανταγωνιστή ο πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ τον οποίο και έφερε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό ο Βλάσης Τσάκας.

Η νέα πρόταση θα συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, αλλά εκτιμάται πως θα επισπευσθούν οι διαδικασίες, αν μάλιστα κριθεί οριστικά ο βαθμός αξιοπιστίας της. Από τον Παναθηναϊκό διέρρευσε ότι μετά το φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί και επίσημη πρόταση που θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες (μετοχές, χρήματα που θα επενδυθούν, Παιανία κτλπ)

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις