Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

 

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο Πέμπτη ο καιρός με αραιές νεφώσεις στα νότια. Παγετό θα είχε στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες και τη νύχτα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
newsit.gr

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου στον ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ  στις διαφημίσεις της σελίδας!

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από -02 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και την θερμοκρασία να αγγίζει από τους 08 έως του 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινέ ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις