Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

H πορνοστάρ που «τιμά» τα ελληνικά χρώματα στο Hollywood!

H πορνοστάρ που «τιμά» τα ελληνικά χρώματα στο Hollywood!Αν βάλετε το όνομά της στο Google, θα διαπιστώσετε ότι η μεγαλύτερη πορνοστάρ του κόσμου είναι Ελληνίδα. Ο λόγος φυσικά για τη Σάσα Γκρέι ή αλλιώς Μαρίνα – Άννα Χατζή, που έχει σκανδαλίσει τον αντρικό πληθυσμό σε όλο τον πλανήτη με τις καυτές πόζες της και όχι μόνο.
Ωστόσο, τα πράγματα στη ζωή της σέξι Σάσα Γκρέι έχουν αλλάξει τελευταία. Ύστερα από 255 ταινίες πορνό, αμέτρητες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα, η 23χρονη ντίβα του σεξ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της ως πορνοστάρ. Πριν από μερικούς μήνες αποχαιρέτησε τον κόσμο της βιομηχανίας του πορνό με ένα λιτό μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Είμαι περήφανη για όλα όσα έχω κάνει και δεν μετανιώνω για τίποτα. Ειλικρινά αισθάνομαι ότι έδωσα όσα μπορούσα στην ερμηνεία των ρόλων μου».
Τώρα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο σοβαρός κινηματογράφος, καθώς η αρχή έγινε με την ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ «Συνοδός Πολυτελείας» το 2008

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.