Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δίκη Καμμένου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και περί ώρας 09.00 στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί η δίκη του συκοφάντη βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη (Πάνου) του Ηλία και της Πολυτίμης.

Ενάγων ο τίμιος φτωχός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσουκάτος ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» ή «ταμίας του Αρχιερέα της διαπλοκής».
Ο κύριος Καμμένος πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 200.000 ευρώ (και όχι γερμανικών μάρκων) διότι είχε το θράσος να επιβεβαιώσει ότι ο ενάγων, όπως ο ίδιος ομολόγησε, πήρε 1.000.000 γερμανικά μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και ότι δεν πίστεψε τον σωτήρα της Ελλάδος κ. Παπακωνσταντίνου, τ. υπουργό Οικονομίας που φημίζεται για την αξιοπιστία του, ότι δεν πήγαν τα χρήματα στο ταμείο της Χαριλάου Τρικούπη.
Διότι δεν σεβάστηκε τη φήμη του αγωνιστή Θεόδωρου και τόλμησε να αναφέρει στην Εξεταστική της Siemens ότι όπως παραδέχτηκε ο Χριστοφοράκος, η Siemens AEG, η Siemens ΕΛΛΑΣ, η Ελληνική, η Ελβετική, η Γερμανική δικαιοσύνη, η γνωστή συκοφάντης Αριστέα Μπουγάτσου, υπάρχει άλλο 1 .000.000 ευρώ για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στην Ελβετία.
Όσοι παρευρεθούν για να χειροκροτήσουν, αποθεώσουν τον κύριο Τσουκάτο να συμπαρασταθούν στον άνθρωπο που συκοφαντεί ο Καμμένος, παρακαλούνται όπως σεβαστούν την διακομματική προσπάθεια επαναφοράς του Σημίτη και δεν χαλάσουν το κλίμα που διαμορφώνει η Κα Διαμαντοπούλου με τον Κ. Χατζηδάκη ,ή ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μέ τον Γιάννο Παπαντωνίου.
Θα ακολουθήσουν οι αγωγές κατά Καμμένου μέχρι να σιωπήσει από Αντρίκο Παπανδρέου 1.000.000 Ευρώ, Ντορή Μαργέλλο 10.000.000 Ευρώ ( ο αρχηγός δεκαπλάσια), Μιράντα Ξαφά 1.000.000 Ευρώ ,Χάρη Μάκα 1.000.000 Ευρώ.
Στίς επόμενες δίκες θά υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα με κομπανίες από Γενεύη και μπαλέτα απο Κόστα Ρίκα.
Μετά τιμής
Χρήστος Καραβέλας – Ουρουγουάη
Υ.Γ καλέστε καί τους φίλους σας
ΠΗΓΗ ΜΕΣΟ www.triklopodia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.