Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η σφαλιάρα της Πιπιλή στον Κουτρουμάνη!

Ο υπουργός Εργασίας αναγκάστηκε να αποσύρει τροπολογία που νομιμοποιούσε χιλιάδες λαθρομετανάστες...

Τον πατέρα τους και τη μάνα τους που λέει και η γνωστή διαφήμιση έχουν βάλει στον επείγοντα εφαρμοστικό για την Υγεία οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Κουτρουμάνης προκαλώντας την οργή της Ν.Δ. Πριν από λίγο η....Νέα Δημοκρατία απαίτησε και πέτυχε να αποσυρθεί τροπολογία-ντροπή, άσχετη φυσικά με το Μνημόνιο με την οποία επειχειρήθηκε να νομιμοποιηθούν χιλιάδες λαθρομετανάστες.
«Με τη διάταξη Γ της τροπολογίας Κουτρουμάνη η οποία κατετέθη αιφνιδιαστικά, την Παρασκευή το βράδυ με δεδομένη την αργία της Καθαράς Δευτέρας, χωρίς καν να έχει συζητηθεί από την αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων(!) επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Σημειώνεται επίσης ότι η διάταξη αυτή δεν συμπεριελήφθη όπως είναι απαραίτητο στην Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής.
Η διάταξη, πέραν όλων των άλλων, προβλέπει την νομιμοποίηση μεταναστών μέσω «εταιρειών» που θα τους απευθύνουν πρόσκληση για εργασία και αφού θα αποκτούν ΑΜΚΑ, θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν» δήλωσε πριν από λίγο η αρμόδια για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής της Ν.Δ Φ.Πιπιλή.
Σε συνεννόηση μάλιστα με τον αρμόδιο Τομεάρχη Εργασίας Νίκο Νικολόπουλο ενημέρωσαν για την αιφνιδιαστική και προκλητική διάταξη τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα την απόσυρσή της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις