Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

"Να συλληφθεί ο Παπανδρέου"

"Ο κ.Παπανδρέου και ο κ.Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο Εξωτερικό. Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το
ΔΝΤ και το Μνημόνιο", δήλωσε πριν από λίγο στο ραδιοφωνικό σταθμό city international ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ διευκρίνισε ότι δεν ιδρύει κόμμα αλλά φορέα :"Στέλνω μήνυμα σε κάποιους στην Αθήνα που ανησυχούν, ότι δεν πρόκειται για ίδρυση νέου κόμματος αλλά ενός φορέα που θα φέρει νέες ιδέες. Αυτό χρειάζεται άλλωστε η Ελλάδα σήμερα", είπε, αναφερόμενος στην ΠΑΤΡΙΔΑ που θα παρουσιάσει το απόγευμα στο Βελλίδειο.
Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι μέχρι το 2009 τα χρέη της Ελλάδας, ήταν διαχειρίσιμα, ενώ η μεγάλη καταστροφή έγινε από το 2010 και μετά: "Μήπως την καταστροφή την έφεραν κάποια μεγάλα Ελληνικά τζάκια», αναρωτήθηκε", ανάφερε, ενώ αναρωτήθηκε αν η ελληνική βουλή είναι θυγατρική της γερμανικής:
"Τα έσοδα του Ελληνικού λαού θα μεταφέρονται στην Ευρώπη και εμείς τελειώσαμε. Εχτές με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίστηκε η μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Τότε γιατί έχουμε την Βουλή; Μήπως είναι θυγατρική του Γερμανικού Κοινοβουλίου;", δήλωσε, προσθέτοντας: "Ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος και ιδιοκτήτης της χώρας!"
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις