Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΡΑΠΕΖΑ: "Θα σου πάρουμε το σπίτι"

Προκλητική συμπεριφορά στελέχους μεγάλου υποκαταστήματος τράπεζας στο νησί της Ρόδου, καταγγέλλει ένας πολίτης. Σύμφωνα με την καταγγελία, η αρμόδια υπάλληλος συμπεριφέρθηκε στον συνταξιούχο απαξιωτικά και με αναίδεια όταν της ζήτησε να προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών για το στεγαστικό δάνειο που έχει.


Η καταγγελία έχει ως εξής:...



"Έχω πάρει ένα στεγαστικό δάνειο πριν 13 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνα κανονικά κάθε μήνα την δόση. Τώρα που είμαι συνταξιούχος, μου έχουν κόψει πολλά λεφτά από την σύνταξη και αδυνατώ να πληρώνω όλο το ποσό της δόσης και κάθε μήνα πληρώνω όσα χρήματα μπορώ.
Γι’ αυτό τον λόγο πήγα στο κατάστημα της … Τράπεζας, στο οποίο με στείλανε στην συγκεκριμένη κυρία.


Εξήγησα στην εν λόγω κυρία πως έχουν τα πράγματα και η απάντηση της ήταν ακριβώς :
"Έλα σε μία εβδομάδα γιατί έχω δουλειά". Η συμπεριφορά της ήταν από την αρχή αρνητική στο να με εξυπηρετήσει και έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες του τύπου "θα αργήσει να γίνει κάτι τέτοιο", "ξαναέλα με τα χαρτιά και θα δούμε" κ.α.


Στη συνέχεια αφού της είπα ότι είμαι συνταξιούχος, με τρόπο πολύ άσχημο και προσβλητικό με απείλησε ότι αν δεν μεταφέρω την σύνταξή μου στο κατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας, δεν πρόκειται να μου κάνει καμία ρύθμιση και δεν θα με εξυπηρετήσει.


Η συγκεκριμένη κυρία ήταν θρασύτατη και αναιδέστατη. Ανέφερα το συμβάν στο Διευθυντή και μου είπε να πάρω τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να ξαναπάω. Πήγα στην τράπεζα μετά από δύο ημέρες με τα δικαιολογητικά στην ίδια κυρία και μου συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο.


Μου είπε "Γιατί ήρθες ξανά αφού σου είπα ότι αν δεν φέρεις την σύνταξή σου δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσω, εγώ έχω δικιά μου γραμμή» και της απαντάω ότι "Δεν μπορείς να με υποχρεώσεις να μεταφέρω την σύνταξη, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος". Τότε με έδιωξε λέγοντας "Θα σου πάρουμε το σπίτι, κάνε ότι θες, πήγαινε όπου θες. Φύγε από εδώ γιατί θα σου κάνω μήνυση"."

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις