Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΝΤΟΡΑ ΑΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ - «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»

Την πεποίθηση της ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η έκπληξη των εκλογών εξέφρασε από την Ροδόπη η Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα της θα μπει σίγουρα στη Βουλή και ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων της στο ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη....
 Πρόκειται για τη Μαρία Γιαμουστάρη, τον Ιλχάν Αχμέτ, το Νίκο Χατζηκωνσταντίνου, το Χρήστο Μαχαίρα και τον Αντέμ Χατζηαχμέτ.


«Για πρώτη φορά ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, οι Έλληνες καλούνται να επιλέξουν αν θέλουν να μείνουν στην ευρωπαϊκή πορεία, εάν θέλουν να μείνουν στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης ή εάν θέλουν να πειραματιστούν με άλλες υποσχέσεις λαϊκιστικές και δημαγωγίες οι οποίες δυστυχώς θα οδηγήσουν την Ελλάδα στη επιστροφή στη δραχμή», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.


Επίσης τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν επέτρεψε στον εαυτό της το δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και είναι το μόνο κόμμα που δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ασυνέπεια καθώς από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα λέει τα ίδια πράγματα.


Επιπλέον ανέφερε βασικές προτάσεις της όπως τα χρήματα που δίνονται για το πολιτικό σύστημα να μειωθούν κατά 50% όπως και τα έξοδα της Βουλής, να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να υπάρξουν ρυθμίσεις στα δάνεια των νοικοκυριών.


Υπογράμμισε ακόμη ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξουν δουλειές είναι να γίνουν επενδύσεις και μίλησε για τις ειδικές ζώνες οικονομικής ανάπτυξης και την υλοποίηση βασικών προγραμμάτων που έχουν καθυστέρηση όπως για παράδειγμα τα γεωθερμικά πεδία στη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις