Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΚΟΥΣΤΕ: Νέα αντιμνημονιακά τραγούδια

Η δισκογραφική εταιρεία www.earthmusic.gr θέλει να σας παρουσιάσει την νέα αντιμνημονιακή δουλειά μα 16 τραγούδια....
Τη δουλειά υπογράφουν ο συνθέτης και ερμηνευτής Νίκος Δρυμούσης και ο στιχουργός Λεωνίδας Μαρτέλος
Ο σκοπός αυτού του cd είναι να δώσει αισιοδοξία στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό που πλήττεται από τα μνημόνια, τα χαράτσια, την ανεργία, και το αβέβαιο μέλλον. Θέλουμε αυτό το cd να γίνει γνωστό και να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι, μιας και τα τραγούδια θα προσφέρονται δωρεάν από τον ιστότοποwww.mimasate.com
Ο τίτλος του cd  είναι «Έξω πούστη απ’ την παράγκα», μία λαϊκή έκφραση που απαιτεί από κάθε επίδοξο και παράνομο κατακτητή, να εγκαταλείψει τα σχέδια του.
Κάθε τραγούδι, είναι και ένα κοινωνικό θέμα με κατανοητά απλά λόγια, δεμένα με την μουσική που έχει αγαπήσει ο Έλληνας. Ένα cd για την Ελλάδα, που θέλει να κρατήσει όρθιο το ηθικό Έλληνα αυτές τις δύσκολές ώρες, γιατί Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει….
Τα 5 πρώτα τραγούδια έχουν αναρτηθεί στο youtube και τα υπόλοιπα βρίσκονται στη φάση της ενορχήστρωσης.
Θα παρακαλέσουμε να προβάλετε αυτή τη δουλειά με το μέσον που διαθέτετε η οποία θα είναι η αρχή για έναν μεγάλο μουσικό on line διαγωνισμό για νέους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα με αντιπροσώπευση από κάθε νομό, με τραγούδια για την Ελλάδα. Τα τοπικά μέσα θα παίξουν ρόλο σε αυτό το εγχείρημα μέσα από συνεργασίες.(Θα ενημερωθείτε με νέο δελτίο τύπου)
Κάθε μέρα εντός αυτής της εβδομάδος θα ετοιμάζονται 1 ή 2 τραγούδια και θα σας γνωστοποιούνται.









TSANTIRI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις