Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

«Πετάνε» στο δρόμο πολύτεκνη οικογένεια με άρρωστο παιδί

Δραματικές ώρες περνά η πολύτεκνη οικογένεια έξι ατόμων του Δ.Χ. που ζει στον Δήμο Μόβρης στην οποία λόγω αδυναμία πληρωμής ενοικίου και ρεύματος κάνουν έξωση....Ο πατέρας και ένα από τα παιδιά της οικογένειας πάσχουν από ανίατες ασθένειες ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί η οικογένειά της κυριολεκτικά στο δρόμο, έχει ζητήσει βοήθεια από την Πολυτεκνική Οργάνωση της Πάτρας η διοίκηση της οποίας όπως καταγγέλλει δεν της έχει απαντήσει.


Να σημειωθεί πως η γυναίκα έχει εδώ και μήνες καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη από τον ΟΓΑ της οποίας η έκδοση καθυστερεί με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.


Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αποκορύφωμα των όσων βιώνουν γονείς και παιδιά αποτελεί το γεγονός ότι λόγω έλλειψης χρημάτων σημαντικό ραντεβού με γιατρό που έχει έδρα στην Αθήνα για να εξετάσει το άρρωστο παιδί έχει δύο φορές αναβληθεί λόγω έλλειψης χρημάτων.
tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.