Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το Κίνημα των Καλυβίων (Πάγκαλος), ετοιμάζεται να ζητήσει αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ!

Από τον Ian Ford
O Πάγκαλος έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Ούτε σαν φοιτητής εις τας Παρισίους, δεν είχε αφιερώσει τόσο χρόνο στη μελέτη.....
Τι διαβάζει ο Θόδωρας; Ιστορίες ίντριγκας και συνομωσίας με φόντο την εξουσία. Στην προκειμένη περίπτωση η εξουσία ταυτίζεται με το πρόσωπο του Βενιζέλου, τον οποίο το περίφημο Κίνημα των Καλυβίων -στις ταβέρνες της περιοχής λαμβάνουν χώρα οι συνωμοτικές συνάξεις- ετοιμάζεται να αμφισβητήσει έντονα την επόμενη των εκλογών. Ποιοι στελεχώνουν το συγκεκριμένο κίνημα; Κατ΄αρχήν οι λεγόμενοι προεδρικοί, εξαιρουμένου του πρίγκιπος Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, εξασφάλισε από το καλοκαίρι του 2011, ασυλία και προστασία από...
τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Παπακωνσταντίνου οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα συνειδητά στην κόλαση του ΔΝΤ, περιέργως αντί να βρίσκονται στο εδώλιο απολαμβάνουν τις ανά τον κόσμο περιπλανήσεις τους.


Φιλικά προσκείμενος στο Κίνημα των Καλυβίων είναι και ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος με ευχαρίστηση θα έβλεπε μια νέα συντριβή του ΠΑΣΟΚ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την διαδοχή. Λοβέρδο και Πάγκαλο τους ενώνει η ομπρέλα προστασίας και θαλπωρής του συστήματος Κόκκαλη. Πολλοί εκτιμούν ότι οι συμβουλευτικές υπηρεσίες του Κώστα Λαλιώτη στην πλατεία Κουμουνδούρου έγιναν κατόπιν προτροπής του Παγκάλου.


Τι θα κάνει ο Πάγκαλος την 18η Ιανουαρίου, ειδικά εάν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από το 13%;


Θα ζητήσει –λένε οι πληροφορίες- να συνέλθει το Συνέδριο του κόμματος ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες της εκλογικής συντριβής (στον Βενιζέλο) και για να γίνει η ανάδειξη νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ!


Μέρος αυτής της στρατηγικής και οι πρόσφατες βολές του Πάγκαλου εναντίον του Βενιζέλου οι οποίες πυκνώνουν…


Από το kourdistoportocali μοντάζ Γρέκι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.