Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Η τραγική ιστορία του 65χρονου που αυτοκτόνησε όταν του έκαναν έξωση

Η αυτοκτονία του 65χρονου στο Γαλάτσι επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιό του
φέρνει στο προσκήνιο άλλη μία τραγική ιστορία ενός συνανθρώπου μας ο οποίος δεν άντεξε τα οικονομικά βάρη σε μία εποχή ύφεσης, και έδωσε τέλος στην ζωή του.


Ο χαμηλοσυνταξιούχος όπως τον περιγράφουν οι γείτονές του, δεν είχε πού αλλού να μείνει, και όταν έμαθε πως οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος στο οποίο έμενε, κινήθηκαν δικαστικά επειδή τους χρωστούσε ορισμένα ενοίκια, κατέρρευσε ψυχολογικά.



Το πρωί της Παρασκευής χτύπησε το κουδούνι του και ο δικαστικός επιμελητής τον ενημέρωσε πως θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι του. Η σκέψη πως θα μείνει άστεγος τον οδήγησε προς το μπαλκόνι. Ήταν έτοιμος πλέον για όλα, θα έδινε τέλος στην ζωή του εάν δεν αποχωρούσε η αστυνομία και ο δικαστικός επιμελητής.


«Όχι Δημήτρη, μην το κάνεις αυτό», του φώναζε ένας γείτονας που άκουγε τον 65χρονο ότι θα πέσει. Τελικά οι αστυνομικοί επιχείρησαν να αποχωρήσουν όμως εκείνη την ώρα ο άτυχος άνδρας έκανε άλμα στο κενό. Ο 65χρονος δεν πέθανε αμέσως. Ήρθε το ασθενοφόρο και απεβίωσε κατά την διάρκεια της διαδρομής προς το Νοσοκομείο, Γεώργιος Γεννηματάς.


Ο αγαπητός σε όλους τους γείτονες Δημήτρης, δεν θα είναι πλέον κοντά τους. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτόν...


iefimerida.gr


casino kings

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις