Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Φρίκη: «Μου αρέσει να κακοποιώ αυτό το μωρό!»

Μία 20χρονη μητέρα από το Κονέκτικατ αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό και κακοποίηση της μόλις 10 μηνών κόρης της...



Μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της και τις έστελνε στον πατέρα του μωρού, σύμφωνα με την αστυνομία!



Η Kellie Park συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα έπειτα από κλήση του πατέρα του μωρού στην αστυνομία, ο οποίος κατήγγειλε πως είχε λάβει βίντεο με την κακοποίηση του μωρού και 55 sms στα οποία η 20χρονη του έγραφε: «Θα της σπάσω τα μούτρα» και «Μου αρέσει να κακοποιώ αυτό το παιδί»…


Σύμφωνα με την αστυνομία η Park φαίνεται να φωνάζει στο μωρό να φάει φαγητό από το πάτωμα και να του λέει «αυτό θέλει ο μπαμπάς σου να κάνω» και να πετάει φαγητό στο κοριτσάκι.


Φαίνεται επίσης να βάζει το μωρό σε μία κούνια την οποία στη συνέχεια κουνά τόσο δυνατά που το κοριτσάκι πέφτει έξω. Σε άλλο βίντεο η Park κλωτσά μία πόρτα μπροστά στο μωρό που κλαίει με αποτέλεσμα εκείνο να πέφτει και του λέει «Δεν το καταλαβαίνεις; Ο μπαμπάς σου δεν νοιάζεται οπότε, μάντεψε, ούτε κι εγώ θα νοιαστώ».


Η 20χρονη, που συνελήφθη στις 20 Ιουνίου, έχει άλλο ένα δίχρονο παιδί.


Το παιδί απομακρύνθηκε αμέσως με ευθύνη της αστυνομίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά σε κέντρο φροντίδας παιδιών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε κληθεί νωρίτερα στο σπίτι της Park επειδή αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.


Το δέκα μηνών κορίτσι βρίσκεται σήμερα στα χέρια της μητέρας της Park, η οποία είπε στην αστυνομία πως η κόρη της είναι ψυχολογικά ασθενής. Η γιαγιά φροντίζει και το άλλο παιδί της Park.












Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο


«Είμαι τόσο χαρούμενη που ξαναέγινα σέξι» είχε γράψει στο Facebook λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, ανεβάζοντας



H Kellie Park με τον πατέρα του μωρού





newsbeast.gr

casino kings

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις