Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΦΩΤΟ: Συναγερμός για το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι των νέων «Αλάτι και Πάγος»!

Ένα 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους από εγκαύματα δευτέρου βαθμού στην πλάτη τα οποία προκάλεσε στον εαυτό του όταν μπλέχτηκε στα δίκτυα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Αλάτι και πάγος. Η πρόκληση».



Ένα 12χρονο αγόρι από το Πίτσμπουργκ έφερε στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μια παγίδα του διαδικτύου για την οποία πολλοί γιατροί έχουν χτυπήσει καμπανάκι τους τελευταίους μήνες.


Το παιδί προσπάθησε με τη βοήθεια δύο συμμαθητών του να λάβει μέρος στο παιχνίδι του διαδικτύου που προκαλεί τους νέους να χαράξουν στο κορμί τους σύμβολα με τη βοήθεια αλατιού και πάγου, συνδυασμό που προκαλεί σοβαρά εγκαύματα. Κερδίζει όποιος αντέξει τον πόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το iefimerida.gr





Προκειμένου να συμμετάσχει κανείς στο επικίνδυνο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να απλώσει σε γυμνό σώμα μεγάλη ποσότητα αλατιού και αμέσως μετά να πιέσει με δύναμη από πάνω του πάγο ώστε να προκληθεί η χημική αντίδραση που καίει το δέρμα σε χρόνο ρεκόρ.


Ακολουθώντας τους κανόνες του παιχνιδιού ο 12χρονος χάραξε έναν σταυρό στην πλάτη του αλλά λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μη αντέχοντας τους πόνους από το έγκαυμα.


Με κλάματα ο δίδυμος αδερφός του παιδιού αποκάλυψε στους γονείς ότι είχαν μάθει πληροφορίς για το παιχνίδι -μαζί με έναν καλό τους φίλο από το σχολείο- στο Facebook και το You Tube.


Ο 12χρονος θα υποβάλλεται σε θεραπεία όλο το καλοκαίρι και θα πρέπει τουλάχιστον για τους επόμενους τέσσερις μήνες να αλείφουν την πληγή με φάρμακα τέσσερις φορές την ημέρα. Οι γιατροί του απαγόρευσαν το κολύμπι και την έκθεση στον ήλιο ενώ με συνέντευξη τύπου ενημέρωσαν τον κόσμο ότι όσο περισσότερο αφήνει κανείς τον πάγο πάνω στο αλάτι τόσο πιο σοβαρά θα είναι τα εγκαύματα.


«Θέλω να μιλήσω στους γονείς! Μιλήστε με τα παιδιά σας και προσέξτε τι σελίδες ανοίγουν στο ίντερνετ. Νομίζουμε ότι δεν είναι το δικό μας παιδί αυτό που θα παρασυρθεί. Κάνουμε λάθος!», ξέσπασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες η μητέρα του αγοριού.

casino kings

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις