Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συνεχίζουν να αγνοούνται 15 στρατιώτες στο Πακιστάν

Συνεχίζουν να αγνοούνται τουλάχιστον δεκαπέντε στρατιώτες τρεις ημέρες μετά τις συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν με αντάρτες στο βορειοδυτικό τμήμα του Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, είπαν σήμερα Παρασκευή στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι συγκρούσεις έγιναν.....
στο πλαίσιο μιας εκτεταμένης επιχείρησης των ένοπλων δυνάμεων στην περιοχή Μπατζαούρ, με στόχο να εκδιωχθούν από αυτήν οι Ταλιμπάν, αυτή την εβδομάδα.

Στο μεταξύ στην πόλη Πεσάβαρ, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν χθες όταν όχημα που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη στη συνοικία Ματάνι Μπαζάρ.

Ο Ισράτ Γιαρ, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι ο στόχος της επίθεσης είναι ασαφές ποιος ήταν, αλλά όλα τα θύματα ήταν πολίτες. Πρόσθεσε ότι είναι άγνωστο, εάν και κατά πόσον η βόμβα πυροδοτήθηκε με χρονοδιακόπτη ή τηλεχειρισμό.

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης μέχρι στιγμής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.