Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Έλληνες της ομογένειας είναι έτοιμοι να εξαγοράσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας;

το είδαμε εδώ http://isxys.blogspot.com
Σχόλιο : Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι από όσα ειπώθηκαν στο βίντεο, αν όντως υπάρχουν χρήματα και ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου όπως δεν ξέρω ούτε τι σκοπεύουν να τα κάνουν. Aυτό που ξέρω σίγουρα όμως, είναι ότι εάν οι πολιτικοί δεν τιμωρηθούν για την κατάντια της χώρας, και αποπληρωμή του χρέους να γίνει, και δώρο 200 δις να δοθούν στην Ελλάδα,.....
κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί και σε 5 χρόνια πάλι καταχρεωμένοι θα είμαστε, χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς δικαιοσύνη κλπ Η μετατροπή της Ελλάδας σε κράτος δικαίου, που είναι το ζητούμενο, δεν έχει σχέση με το χρήμα αλλά με την πρόθεση. Τέτοια πρόθεση όμως δεν βλέπω να υπάρχει. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι είπαν ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και όχι αποπληρωμή και ότι υπάρχει και άλλη μια πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση


Greece Debt Free (2 video)





ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το GDF είναι ένας καθαρά πατριωτικός οργανισμός. Μη-πολιτικός, μη-κυβερνητικός και μη-κερδοσκοπικός. Το GDF τηρεί πλήρη διαφάνεια και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας του Delaware. Υπόκειται στο νομικό πλαίσιο των ΗΠΑ για Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς, γεγονός που το εξαιρεί από οποιαδήποτε πολιτική επιρροή. Δεν έχει υπαλλήλους, βασίζεται σε εθελοντές και πατριώτες με συνείδηση, ενώ τα κόστη λειτουργίας του είναι μηδαμινά. Αυτό που η GDF κάνει είναι απλό και είναι γραμμένο στους κανονισμούς μας.


Τι κάνουμε

Τι κάνουμε: Το ελληνικό χρέος επηρεάζει όλους εμάς με διαφορετικούς τρόπους. Το να κατανοήσουμε ότι το εθνικό χρέος αγοράζεται και πουλιέται από οικονομικούς παράγοντες σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που χρωστάμε, είναι πολύ σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή, κάθε Έλληνας χρωστά περίπου € 24.800 σε εθνικό χρέος, αλλά η αγοραπωλησία του στη διεθνή αγορά κοστίζει περίπου € 3,000.
Το GDF δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά ελληνικών κυβερνητικών ομολόγων σε διεθνείς αγορές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που χρωστά η ελληνική κυβέρνηση. Το GDF, στη συνέχεια, θα βοηθήσει να μειωθεί το χρέος ακυρώνοντας αυτά τα ομόλογα.
Το GDF προτρέπει, επίσης, τον κόσμο να ψηφίσει διαδικτυακά και να επιλέξει προϊόνταπου θα φέρουν το λογότυπο GDF και θα συνεισφέρουν το 50% της αξίας των κερδ ών τους για τη μείωση του ελληνικού χρέους, με τον ίδιο τρόπο.
Greece Debt Free – How It Works
Greece Debt Free on NET TV Peter Nomikos interview
πηγή: http://www.greecedebtfree.org/
ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις