Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στους Αγώνες του Λονδίνου.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα που εκπροσωπει την χώρα μας στους Αγώνες του Λονδίνου αποτελείται απο 110 άτομα μεταξύ των οποίων 61 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται σε 9 συνολικά αθλήματα από τα 20 που βρίσκονται στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων. Συγκεκριμένα στα εξής:......
Αρση βαρών σε πάγκο, Ιστιοπλοϊα, Κολύμβηση, Μπότσια, Ξιφασκία με....
αμαξίδιο, Ποδηλασία, Σκοποβολή, Στίβος και Τοξοβολία. Ο προέδρος και αρχηγός της Ομάδας κ Γιώργος Φουντουλάκης μας δήλωσε ότι η ομάδα μας διαθέτει παλαιούς και νέους αθλητές και αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή που προέκειψε και παρά τις οικονομικές και τεχνικά αγωνιστικές δυσκολίες τα παιδιά είναι έχουν προετοιμαστει καλά είναι αισιόδοξα και διψούν για διάκριση και επιτυχίες συνεχίζοντας την μεχρι τώρα καλη πορεία της ομάδας. Αλλά να γνωρίσουμε τους αθλητές που αποτελούν αυτήν την καλή ομάδα και τα αθλήματά τους αναλυτικά. Στην άρση βαρών σε πάγκο ο Παύλος Μάμαλος αργυρός Παραολυμπιονίκης στο Πεκίνο, Γκρέμισλαβ Μωυσιάδης και Νικόλαος Γκουντάνης, στην Ιστιοπλοϊα η ομάδα κατέκτησε χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και απατελείται απο τους: Γεώργιο Δελικούρα, Βασίλειο Χρηστοφόρου, Θεόδωρο Αλεξά και Ανάργυρο Νοτάρογλου. Κολύμβηση,η ομάδα με τα μετάλλια και τις πολλές επιτυχίες:Χαράλαμπος Ταϊγανίδης δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο στους Αγώνες της Αθήνας, ένα χρυσό τρία ασημένια και ένα χάλκινο στους Αγώνες του Πεκίνου, Ιωάννης Κωστάκης χάλκινο στην Αθήνα το 2004, Χρήστος Ταμπαξής ένα χρυσό και δύο ασημένια στην Αθήνα και ένα χρυσό στο Πεκίνο, Γιώργος καπελάκης ένα χρυσό δύο ασημένια και ένα χάλκινο στο Πεκίνο, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης ασημένιο μετάλλιο στην Αθήνα, Βασίλης Τσαγκάρης, Ανδρέας Κατσαρός ένα χάλκινο στο Πεκίνο,Κωνσταντίνος Καραούζος χάλκινο στο Πεκίνο, Νικόλαος Τσότρας, Αντώνιος Τσαπατάκης, Αριστείδης Μακροδημήτρης,Μαρία Καλπακίδου ένα χάλκινο στο Σύδνευ και δύο ασημένια στην Αθήνα, Σεμίχα Ριζάογλου και Χρυσούλα Αντωνιάδου. Μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης ασημένιο στο Πεκίνο, Νικόλαος Πανανός, Αλέξανδρος Παπαδάκης, Παναγιώτης Σουλάνης και η Μαρία Ελένη Κορδαλή. Ξιφασκία με αμαξίδιο οι: Εμμανουήλ Μπογδος, Γεράσιμος Πυλαρινός, Γεώργιος Αλεξάκης και ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, στην Ποδηλασία οι: Σταμάτης Κοτζιάς, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και ο Χρήστος Στεφανάκης. Στην σκοποβολή ο Ευάγγελος Κακοσαίος και η Θεοδώρα Μούτσιου. Στίβος ο Πασχάλης Σταθελάκος χρυσό στο Πεκίνο, Εμμανουήλ Στεφανουδάκης, Ιωάννης Πρώτος χάλκινο στο Πεκίνο, Σεζόν Φερνάντες χάλκινο στο Πεκίνο, Γεώργιος Καραμηνάς ασημένιο στην Αθήνα, Κωνσταντίνος Ντιμπίδης, Αναστάσιος Τσίου χάλκινο στο Πεκίνο, Δημήτριος Ζησίδης, Αλέξανδρος Μιχαήλ Κωνσταντινίδης, Γεράσιμος Βρυώνης, Ευστράτιος Νικολαίδης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Μαρίνος Φυλαχτός, Ηλίας Ναλμπάντης, Ντομγκιόνι Αγγίμ Δημήτριος, Ευάγγελος Καναβός, Αθανάσιος Μπαράκας χρυσό στο Σύδνευ χάλκινο στο Πεκίνο, Παντελής Καλόγερος, Νικόλαος Καπλάνης, Μαρία Σταματουλά χάλκινο στο Πεκίνο, Στυλιανή Σμαραγδή, Ευαγγελία Ζήσκα, Παρασκευή Κάντζα χάλκινο στην Αθήνα, Αλεξάνδρα Δημόγλου ένα ασημένιο και δύο χάλκινα στο Πεκίνο και η Ανθή Καραγιάννη δύο ασημένια μετάλλια στην Αθήνα και ένα ασημάνιο στο Πεκίνο και τέλος στην Τοξοβολία η άννα τζήκα τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.


http://athenspinclub2004.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.