Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αναγνώστρια κατακρίνει την απόφαση για κατάργηση "εποχικών επιδομάτων"

Αναμεσα σε ολα τα αλλα τρομακτικά μετρα που διαβαζουμε οτι θα παρθούν ειναι λεει και η καταργηση του επιδοματος ανεργίας για τους εποχικους.
Καταργηση μια και εξω, οχι αναπροσαρμογή, οχι μειωση, καταργηση. Και θελω να μου απαντησουν οι γλοιώδεις υπαλληλισκοι που και καλα συσκέπτονται ολες αυτες τις ημερες, τι θα κανουμε δηλαδη το χειμωνα που κλεινουν τα καταλύματα;;....
Γιατι ειτε θα πρεπει να γινουμε κλεφτες ή, τουλαχιστον οσο περναει ακομα η μπογια μας, να βγουμε στην πορνεια!! Και δεν καταλαβα, γιατι θα πρεπει να παιρνει επιδομα και ο τελευταιος οικονομικος μεταναστης που εχει έρθει εδω για να δουλεψει δηθεν; Αν δεν μπορει να βρει δουλεια να παει σπιτακι του, οχι να κοβει απο τους Έλληνες πολιτες το δικαιωμα να ζησουν και το χειμωνα!! Ξερω οτι σε καποιους αυτο μπορει να ακουγεται ασημαντο και σχετικα ανώδυνο μετρο, για ολους εμας ομως που δουλεύουμε 6 μηνες χωρις ρεπο και αργιες, που εχουμε υποστείς τις πιο εξευτελιστικες μειωσεις αυτα τα 400,00 € το μηνα, το χειμωνα, ειναι το νοικι και ενας λογαριασμος ενος σπιτιου μας για να μπορουμε να ζουμε αξιοπρεπως. Ας κοψουν το επιδομα απο τους αλλοδαπους για να μπορεσει να ανακουφιστεί και η ελληνικη κοινωνια στην τελικη. Μη μας βαζετε στην ιδια μοιρα ολους και μην μας εξευτελιζετε αλλο, το εχουν κανει με απολυτη επιτυχια οι εργοδοτες μας σας διαβεβαιω!!

Αναγνώστρια



http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις