Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Υπάρχουν ακόμα μούμιες που ευλογούν τους άθλιους πολιτικάντηδες? Και όμως ναί!!! Το ρουσφέτι, δεν ξεχνιέται ...


ΑΘΛΙΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ  ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ...

Video: ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Λασιθίου Μ. Καρχιμάκης εμφανίζεται ως διωκόμενος αγωνιστής της διαφάνειας και του αγώνα ενάντια στη διαφθορά!!!!!!!!!!!!!(και δείτε & τον "κάφρο" του skai  πώς τον γλύφει ....)....

Embedded media -- click here to see it.

Αυτό και αν είναι θαυμάσιο: Ο Καρχιμάκης να εμφανίζεται στο πανελλήνιο ως διωκόμενος αγωνιστής της διαφάνειας και της μάχης ενάντια στη διαφθορά και να μιλά για τους "αγώνες" του!
Ξέχασε φαίνεται που έπαιρναν από το γραφείο του τηλέφωνο τους φαντάρους του νομού και τους ανακοίνωναν τις μεταθέσεις! Αυτό και αν είναι διαφάνεια!
Ξέχασε που από το γραφείο του ανακοινωνόταν μέχρι πρόσφατα ποια πρόσωπα τοποθετούνται στο νομό μας διοικητές σε Νοσοκομεία και σε άλλους δημόσιους φορείς.Η διαφάνεια και οι opengov διαδικασίες στην πράξη!
Ξέχασε που όποιος του πήγαινε κόντρα στο νομό μας, γινόταν δέκτης συνεχών ενοχλήσεων και ελέγχων από διάφορες υπηρεσίες του κράτους! Αυτό θα πει διαφάνεια!
Ξέχασε που ψήφισε στη Βουλή ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και στα δύο μνημόνια με τα δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα που έστειλαν και στέλνουν χδεκάδες χιλιάδες πολίτες στη φτώχεια. Αυτό και αν είναι αγώνες!
Ο Μ. Καρχιμάκης φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει καθόλου το μήνυμα που του στείλαμε οι συντοπίτες του τον πρόσφατο Ιούνιο, και εξακολουθεί να μας περνά για ...μ@λάκες!!!
πηγή


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις