Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η Γαλλία καταρρέει και γίνεται η νέα Ελλάδα


Άρθρο «φωτιά» της γερμανικής εφημερίδας για την οικονομική κατάσταση της Γαλλίας και τους χειρισμούς του Φρανσουά Ολάντ Πυρά κατά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα...
 Bild, καταλογίζοντάς του τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γαλλική οικονομία.
«Η Γαλλία είναι η νέα Ελλάδα;» γράφει το άρθρο που υπογράφει ο γερμανός δημοσιογράφος Νίκολας Μπλόμε και ειρωνεύεται την οικονομική πολιτική του Γάλλου προέδρου.
«Χωρίς το δίδυμο Γερμανίας-Γαλλίας τίποτα δεν είναι εφικτό στην Ευρώπη» γράφει.
«Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάρρευση, τα οικονομικά της στοιχεία είναι απογοητευτικά, η εμπιστοσύνη των πολιτών βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο και ο Φρανσουά Ολάντ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, κατακεραυνώνοντας τον Φρανσουά Ολάντ.
«Η Γαλλία μπορεί ακόμη να δανείζεται χρήματα με λογικά επιτόκια», υπογραμμίζει η Bild αλλά τα δομικά μεγέθη της γαλλικής οικονομίας θυμίζουν όλο και πιο έντονα ορισμένες χώρες της Νότιας Ευρώπης, όπως η Ελλάδα.
«Πάνω από 25% ανεργία στους νέους, έλλειμμα 5%, μηδενική ανάπτυξη, αυτοκινητοβιομηχανίες στο νεκρό σημείο. Σύντομα η χρηματοδότηση της γαλλικής οικονομίας θα γίνει δύσκολη και η Γαλλία θα έχει σημαντικά προβλήματα» προειδοποιεί μέσω της Bild ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους Γάλλους.


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις