Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Ακούω τον τελευταίο καιρό ότι ο Βενιζέλος αναλαμβάνει λέει πρωτοβουλίες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ότι μπορεί κάνει ο άνθρωπος μπας και μπει....
στο πολίτικο κάδρο. Δεν θα εξετάσω εδώ αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή η όχι. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των γραφόμενων μου. Εδώ θέλω να κάνω μια αντιπρόταση στο Βενιζέλο. Να εισηγηθεί να τεθεί εκτός νόμου το Πασόκ! Ναι μη γελάτε, σοβαρά μιλάω. Μπαίνω γρήγορα στο ψητό.

Τι πρόσφερε τα τελευταία χρόνια το Πασόκ στον Έλληνα πολίτη; Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε λίγο από την προσφορά του.

Συμμετοχή μεγαλοστελεχών του σε κάθε είδους σκάνδαλο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Προφυλάκιση Τσοχατζόπουλου, σκάνδαλο υποβρυχίων, σκάνδαλο Siemens , δημόσια παραδοχή Τσουκάτου ότι τα πήρε, κλάμα Μαντέλη για διακόσια ψωροχιλιάρικα που βρέθηκαν στο λογαριασμό του και ήτανε ένα μικρό δωράκι για τα μικροέξοδα του, απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ; Και πόσα ακόμα σκάνδαλα που είναι ευρέως γνωστά και είτε κουκουλώθηκαν είτε δεν αποδείχτηκαν; (υπαρκτά όμως κατά κοινή παραδοχή).

Εισαγωγή της χώρας σε μηχανισμούς και μνημόνια καταπατώντας το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας. ΔΝΤ – Τρόικες και όλων των ειδών τα τρωκτικά ήρθανε εδώ μετά από επίσημη πρόσκληση της Κυβέρνησης Πασόκ και μας παρουσιάστηκαν ως σωτήρες. Μνημόνιο 1, μνημόνιο 2, χαράτσι μέσω ΔΕΗ, φόροι, περαιώσεις κ.λ.π ήτανε επίσης κάποια από τα κατορθώματα του ΠΑΣΟΚ.

Μηδενική αντιεγκληματική πολιτική, έκρηξη της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, ανύπαρκτη δικαιοσύνη, γιγάντωση του αισθήματος ανασφάλειας του λαού, φτωχοποίηση μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού, απαξίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό είναι επίσης κάποια από τα κατορθώματα του πολιτικού συστήματος που το ΠΑΣΟΚ είχε συμμετοχή.

Αυτά και πολλά ακόμα, κινούμενα πάντα προς την ίδια κατεύθυνση (υποβάθμιση της χώρας και των πολιτών) είναι αυτά που το ΠΑΣΟΚ κατάφερε για τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Και ο λαός φυσικά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα αναγνώρισε σε κάποιο βαθμό. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν στο Πασόκ ποσοστό 5%. Ποσοστό όμως, που δυστυχώς ακόμα δίνει το δικαίωμα στο πολιτικό αυτό τέχνασμα της μεταπολίτευσης την εισαγωγή στη Βουλή. Φυσικά αυτό είναι προσωρινό, είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό τα ποσοστά του, θα του απαγορεύουν ακόμη και να ονειρεύεται τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Ο λαός θα το τοποθετήσει εκεί που ανήκει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τα παραπάνω συνταγματολόγε Βενιζελε τι λες, είναι αρκετά για να τεθεί εκτός νόμου το Πασόκ; Γνωρίζεις κι’ εσύ και όλοι στο Πασοκ ότι φτάνουν και περισσεύουν, η ματαιοδοξία σας όμως σε συνδυασμό με τη φιλαρέσκεια σας δεν σας επιτρέπουν να αντιληφτείτε πως κατοικείτε σε ένα πτώμα που βρίσκεται στο στάδιο της αποσύνθεσης. Φυσικά το κόμμα σας το σκοτώσατε οι ίδιοι, με τις πολιτικές που ακολουθήσατε και τα συμφέροντα που επιλέξατε να εξυπηρετήσετε.

Δεν είμαι αιθεροβάμων να πιστεύω Βενιζέλε ότι θα κάνεις μια τέτοια πρόταση βέβαια. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι το Πασόκ διαλύεται. Δεν συμφωνώ με τον Λοβέρδο που λέει ότι το 5% ταπεινώνει, η ταπείνωση Λοβέρδε δεν ήρθε ακόμα, θα έρθει όμως και θα είναι πολύ σκληρή.

Θέλω τέλος να σας γνωρίσω ότι το πολιτικό τέλος του κόμματος σας αυτόματα συνεπάγεται και το πολιτικό τέλος των μεγαλοστελεχών του. Σίγουρα βέβαια, αυτά θα ψάξουν να βρουν σανίδα σωτηρίας σε άλλα κομματικά μορφώματα. Η ιδεολογία φυσικά για τους πρωταθλητές της πολιτικής επιβίωσης δεν παίζει κανένα ρόλο. Η ιστορία απέδειξε τον φιλοτομαρισμό σας. Αυτή τη φορά όμως οι φύλακες είναι ψυλλιασμένοι. Δεν θα σας αφήσουν να γίνεται για άλλη μια φορά κλέφτες των ονείρων τους. 

Βενιζέλε μια επιλογή έχεις για να προσφέρετε εσύ και το κόμμα σου επιτέλους κάτι στον τόπο. Την επιλογή της αυτοκαταστροφής. 



ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

http://kanapedatos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9707.html
Πηγή: http://www.parakato.gr/2012/11/blog-post_4420.html#ixzz2DiTI6woR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις