Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Καναλάρχης σήκωσε αερόστατο εξοπλισμένο με κάμερες πάνω από τη βίλα του. Τρόμος στη χώρα της κινούμενης άμμου!


Το σκηνικό της κινούμενης άμμου που κυριαρχεί στη χώρα και η ανασφάλεια που αισθάνεται γνωστός καναλάρχης τον έχουν οδηγήσει σε μέτρα ασφαλείας που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας.

Ειδικά μετά το εκρηκτικό χτύπημα στο σπίτι της δικαστικού στο Χαλάνδρι, το οποίο ο καναλάρχης αποδίδει στην Σέχτα Επαναστατών, ο ίδιος αγόρασε και έθεσε σε...
λειτουργία αερόστατο, εξολισμένο με κάμερες, που πετάει πάνω από την βίλα του.

Οι κάτοικοι της περιοχής όταν το είδαν για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκαν, κάποιοι τρελαμένοι μίλησαν για UFO, άλλοι έλεγαν ότι τους ραντίζουν με τα γνωστά χημικά ενώ δεν πρόκειται παρά για ένα γερμανικής καταστευής αερόστατο. Πέρα από αυτό ο καναλάρχης έχει δώσει εντολή να διπλοτσεκάρονται τα delivery του φαγητού αλλά και οι προμήθειες των υλικών που αγοράζουν οι οικιακοί βοηθοί για την βίλα. Ο καναλάρχης που συνήθιζε να παρατηρεί με θαυμασμό τα τούβλα με τα μετρητά που είχε στο χρηματοκιβώτιό του τώρα τρέμει στην κυριολεξία και καταναλώνει απίστευτη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

Η πλάκα είναι ότι και έτερος μηντιάρχης φίλος του ο οποίος διαμένει στα βόρεια παρακάλεσε τον καναλάρχη να στέλνει το αερόστατο και πάνω από την δική του βίλα.

Μιλάμε για τρόμο. Και είμαστε μόνο στην αρχή…


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις