Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Φοβούνται κοινωνική έκρηξη εξ αιτίας των περικοπών και της εξαθλίωσης του λαού !


Στην κυβέρνηση δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις κοινωνικές επιπτώσεις που θα έχει το “μαχαίρι” στις αποδοχές ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού
Τα πρώτα μηνύματα για τις νέες περικοπές που θα....
σηματοδοτήσει η μείωση των βασικών αποδοχών 
σε μισθούς και συντάξεις, με την εφαρμογή των νέων σκληρών μέτρων, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους.
Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς που γίνονται από τις αρμόδιες διευθύνσεις των ασφαλιστικών ταμείων, μετά από την αποκωδικοποίηση των μέτρων που ψηφίσθηκαν τέλη Νοεμβρίου, προκύπτει ότι όσοι συνταξιούχοι λαμβάνουν μικτά που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ στο άθροισμα τους, θα πρέπει να αναμένουν περικοπές στις αποδοχές τους οι οποίες θα κυμαίνονται από 5% έως και 20%. Το ποσοστό δεν έχει καμία δόση υπερβολής και είναι ενδεικτικό του “ψαλιδίσματος” που θα πέσει σε όλο το δημόσιο τομέα από τον πρώτο κιόλας μήνα του επόμενου έτους.
Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους υπαλλήλους του δημοσίου, ενώ στην κυβέρνηση δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις κοινωνικές επιπτώσεις που θα έχει ένα τέτοιο “μαχαίρι” στις αποδοχές ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Κι αυτό γιατί φοβούνται μια ενδεχόμενη κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες προς το παρόν επιπτώσεις (όχι μόνο στην... οικονομία).


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις