Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Γαλακτοκομικά είδη από τη «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.» σε Γηροκομεία - Οικοτροφεία


Στη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου παρέδωσε σήμερα η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Δωδώνη Α.Ε τυροκομικά προϊόντα τα οποία διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών σίτισης στο...
Γηροκομείο Ζωσιμαδών Ιωαννίνων, στο Γηροκομείο Κόνιτσας, στο Οικοτροφείο ψυχικά πασχόντων «ΝΟΣΤΟΣ» και στο Οικοτροφείο ψυχικά πασχόντων της «TACT HELLAS».

Στην παράδοση - παραλαβή παρέστη και ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος ευχαρίστησε τη Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.» για την διάθεση προϊόντων στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας και από εκεί σε δομές της περιοχής. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης και στον αρμόδιο για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αντιπεριφερειάρχη κ. Οδυσσέα Πότση, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα ενήργησε αθόρυβα προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες μας, εξαίροντας παράλληλα και την Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της σε αυτή την προσπάθεια.

«Τα τρόφιμα θα τα δώσουμε στα Γηροκομεία και στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας στην περιοχή. Όλα αυτά πιάνουν τόπο και καλώ και άλλους στην Ήπειρο να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, γιατί είμαστε σε κρίσιμη εποχή, οικονομικά και κοινωνικά, και πρέπει ο καθένας να στοιχηθεί δίπλα στον άλλο για να περάσουμε τα δύσκολα. Και εγώ είμαι από αυτούς που ευελπιστώ σε καλύτερες ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Σήμερα επίσης από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας, παραδόθηκαν είδης ρουχισμού και παιχνίδια στην Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πωγωνίου για τις ανάγκες απόρων οικογενειών.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου ευχαριστεί τη Βιομηχανία Γάλακτος Δωδώνη, το Super Market Carrefour (1o χιλ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Δωδώνης), τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και την Αδελφότητα Σκλιβανιτών για τη συνεισφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Επίσης ευχαριστεί την Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης για την προσφορά ειδών ένδυσης και σχολικού υλικού ,το ξενοδοχείο La Munte (Ανήλιο Μετσόβου) για την προσφορά σχολικού υλικού καθώς και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Pagouristas και τους ποδηλάτες Τετάρτης για τη σημαντική συνδρομή τους στη διαλογή ειδών ένδυσης και υπόδησης.



ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE





epirus-tv-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις