Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η ξεφτίλα με τα τούρκικα «σαπούνια»


Οι άνθρωποι της τηλεόρασης, τα διάφορα δακρύβρεχτα σίριαλ τα ονομάζουν «σαπούνια», από τη λέξη σαπουνόπερα που ήταν ο πρώτος χαρακτηρισμός αυτών των σίριαλ τύπου Φώσκολου.

Αυτή τη σκοτεινή εποχή για την Ελλάδα, οι οθόνες της τηλεόρασής μας «φωτίζονται» από τον κάθε Σουλεϊμάν, Εζίλ και την κάθε Σιλά και χανούμ μπουρέκ των.....
τουρκικών «σαπουνιών» που μπήκαν στη ζωή μας από το παράθυρο των ελληνικών καναλιών.
Φτηνό πρόγραμμα για τους καναλάρχες μας σε μια εποχή που δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμη και το μισθό του βοηθού ηλεκτρολόγου στο στούντιο.
Δεν έχω τίποτα με τους Τούρκους τηλεοπτικούς παραγωγούς, τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι, ούτε τουρκοφάγος είμαι. Ούτε μιλάω σαν «ελληναράς» που ακούει Τουρκία και είναι έτοιμος να πάρει το γιαταγάνι, για να κόψει κεφάλια που φοράνε φέσια.
Αλλά όχι και να κολυμπάει μία ολόκληρη κοινωνία στην τούρκικη υποκουλτούρα των διάφορων Σουλεϊμάν των τρομερών. Αυτή η καθημερινή ξεφτίλα που μας στείλανε με τα τούρκικα «σαπούνια» που λιμάρουν υποχθόνια κάθε ευαισθησία μας για τα όσα οι πασάδες της Άγκυρας επιχειρούν να επιβάλλουν σε Θράκη και Αιγαίο, είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για ένα λαό που παλεύει καθημερινά να επιβιώσει με κομμάτια και θρύψαλα το ηθικό του.
Φυσικά οι Τούρκοι έχουν επιβάλει στα ελληνικά κανάλια τα σίριάλ τους να μεταδίδονται μόνο στην τούρκικη γλώσσα (απαγορεύεται η μεταγλώττισή τους στα ελληνικά) και επίσης έχουν επιβάλει να μεταδίδονται σε prime time, δηλαδή στην καλύτερη ώρα του προγράμματος, 9 με 11 το βράδυ.
Ίσως το επόμενο βήμα των Τούρκων τηλεοπτικών παραγωγών θα είναι να μας επιβάλλουν να κυκλοφορούμε με φέσια και φερετζέδες.


ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ



<div class="MsoNormal">
Ο παρλαπίπας κάνει την δική του δημοσκόπηση….

Στην δεξιά στήλη του Παρλαπίπα…</span>


<span style="font-size: large;">Μπορείς και εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ) .
Σε ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/275128/i-xeftila-me-ta-toyrkika-sapoynia#ixzz2JYPz0ni1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις