Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΧΑΡΙΖΕΙ 14.680 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ "ΑΣΥΛΟ"


Στις 30/11/2012 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιάννης Δημαράς προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την....
παροχή υπηρεσιών διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων.

Πρόχειρος διαγωνισμός για να είναι μικρός ο προϋπολογισμός και να μπορεί να γίνει απευθείας ανάθεση.


Στις 13/1/2013 ανακοινώθηκε με απόφαση του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ Γιάννη Δημαρά ότι αναθέτει την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων στην εταιρεία DATA RESEARCH AND CONSULTING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ έναντι του ποσού 14.680 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Όλα λειτουργούν άψογα στην ΔΕΥΑΠ και αυτό που έλλειπε ήταν η διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων. Το γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες μισοτελειωμένα έργα της ΔΕΥΑΠ απ’ άκρη σε άκρη στην πόλη, και άλλα τόσα περιμένουν έγκριση για να ξεκινήσουν είναι προφανώς λεπτομέρεια για τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Δημαρά.

Το μείζον για τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Δημαρά είναι να εξασφαλίσει την διαφήμιση και το «άσυλο» του μέσω της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, αφού κατά μια διαβολική σύμπτωση και στην Data RC και στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ιδιοκτήτης είναι ο Θ. Λουλούδης.

Την ώρα που η ΔΕΥΑΠ προχωρά σε διακοπές παροχής νερού σε Πατρινούς και εν μέσω οικονομικής κρίσης ο Πρόεδρος της Δημαράς αποφασίζει να σπαταλήσει το ποσό των 14,680 ευρώ για την διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων.

Αλήθεια Πρόεδρε και Δήμαρχε Δημαρά τι υπηρεσίες θα προσφέρει η εν λόγω εταιρεία που κοστίζουν 14,680 ευρώ στους Πατρινούς;


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις