Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Νέα προγράμματα για ανέργους από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στη Φθιώτιδα


Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την υποστήριξη του Εργατικού Δυναμικού της Φθιώτιδας ανακοινώνει ότι...
ξεκινάει τις διαδικασίες για την υλοποίηση σειράς επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης. Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν απευθύνονται τόσο σε ανέργους όσο και εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα.

Ειδικότερα το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και το ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα δέχονται αιτήσεις συμμετοχής για τα ακόλουθα προγράμματα:

i. «Βασικές Δεξιότητες Χρήσης ΤΠΕ» Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ έχει διάρκεια 100 ώρες και επιδότηση για τους συμμετέχοντες 200 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σχετικά προγράμματα θα πρέπει να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους στο ΚΠΑ του ΟΑΕΔ από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 8 Μαρτίου.

ii. «Βασικές Δεξιότητες Χρήσης ΤΠΕ» Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους κατόχους επιταγής κατάρτισης, έχει διάρκεια 100 ώρες και επιδότηση για τους συμμετέχοντες 500 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι, κάτοχοι επιταγών κατάρτισης (voucher), μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από σήμερα έως και 15 Μαρτίου στο ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

iii. «Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Πληροφορικής» Θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25 σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, το Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών και άλλους Εργοδοτικούς Φορείς. Απευθύνεται σε εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα σε διάφορες ειδικότητες, έχει διάρκεια 40 ώρες και επιδότηση για τους συμμετέχοντες 200 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά έως και Παρασκευή 8 Μαρτίου στο ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Παράλληλα εκτός από τα προγράμματα κατάρτισης ξεκινά άμεσα από την Τρίτη 5 Μαρτίου και η υλοποίηση δράσεων Επαγγελματικής Συμβουλευτικής από τη Δομή Ισότητας στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Οι υπηρεσίες οι οποίες θα παρέχονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό αφορούν τόσο άνεργες όσο και εργαζόμενες γυναίκες.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEPHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις