Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Το σιντριβάνι βάφτηκε ... κόκκινο στην Πλατεία Κοτζιά!

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο και πολύ περίεργο θέαμα βρέθηκαν χθες οι Αθηναίοι που - προς έκπληξή τους - είδαν το νερό στο σιντριβάνι της πλατείας Κοτζιά, ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας, να έχει πάρει έντονο κόκκινο..... χρώμα και να μοιάζει με αίμα!
Κανείς μάλιστα δεν ξέρει πότε σημειώθηκε αυτή η δραστική αλλαγή, αφού υπάλληλοι του δήμου δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το γεγονός και ότι δεν το είχαν προσέξει... Οπως ήταν φυσικό, το «κόκκινο» σιντριβάνι μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών και των θαμώνων του κέντρου που πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής προκειμένου να δουν από κοντά τι πραγματικά είχε συμβεί και γιατί το νερό είχε αλλάξει χρώμα. Μέσα σε λίγα λεπτά, δεκάδες πολίτες έστησαν μικρά πηγαδάκια περιμετρικά της πλατείας με κεντρικό θέμα συζήτησης το κόκκινο χρώμα του νερού, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που με τα κινητά τηλέφωνα στα χέρια φωτογράφιζαν το ασυνήθιστο θέαμα με φόντο το δημαρχείο της Αθήνας.

Πάντως, θαμώνες της περιοχής που έχουν... φάει την πλατεία με το κουτάλι, αλλά και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται περιμετρικά, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τα έντονα σημάδια εγκατάλειψης που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε κάθε σημείο της. Ωστόσο, οι περισσότεροι συμφωνούσαν πως κάποιοι έριξαν μέσα στο νερό κόκκινο χρώμα, με αποτέλεσμα να μοιάζει με αίμα. Τα μόνα που δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από την αλλαγή ήταν τα δεκάδες περιστέρια που λόγω της υψηλής θερμοκρασίας αψήφισαν τον κίνδυνο να «λερωθούν» και βούτηξαν στα κατακόκκινα νερά του σιντριβανιού αναζητώντας λίγη δροσιά.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.