Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Στον διαμελισμό οδηγεί την Ελλάδα το όργανο της Μπίλντερμπεργκ, Αντώνης Σαμαράς !!!

Το έχουμε επανειλημμένως τονίσει: η ιστορία και τα γεγονότα που την ορίζουν θα πρέπει να βλέπονται απαραίτητα σε βάθος χρόνου. Κανένα ιστορικό συμβάν δεν έχει εφήμερη αξία και διάρκεια. Αντιθέτως, όλα τους.... ακολουθούν μία νοητή σειρά, σαν αλυσίδα, αφού ακόμα και η παραμικρή ιστορική λεπτομέρεια έχει τεράστια αξία στο γενικότερο σύνολο. Γι’ αυτό άλλωστε πολλές φορές μεγάλες κοσμοϊστορικές καταστάσεις κρίνονται κυριολεκτικά από τέτοιες μικρολεπτομέρειες. Κάτι που δεν μπορεί να κατανοήσει ένας συνηθισμένος νους, που αδυνατεί να αντιληφθεί τη συνέχεια και την ενότητα της ιστορικής διαδικασίας...

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, στην παρούσα δραματική για τον ελληνισμό (τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου) συγκυρία, φαίνεται για τους γνωρίζοντες ξεκάθαρα το ιστορικό βάθος των σημερινών αρνητικότατων καταστάσεων. Και αυτό αποτυπώνεται καλύτερα από οπουδήποτε στην ίδια την «κυβέρνηση» της χώρας. Μία «κυβέρνηση» άκρως αντιλαϊκή και αντεθνική, η οποία στηρίζεται σε τρία κόμματα-εχθρούς του ελληνισμού, που φανερά πλέον εκτελεί ολόκληρο πρόγραμμα αφελληνισμού του τόπου μας! Η «κυβέρνηση» του Αντώνη του Σαμαρά θέλει πράγματι να χτυπήσει στις ρίζες της την Ελλάδα και την Ορθοδοξία... Είναι μία «κυβέρνηση-Εφιάλτης» που ανοίγει νέες «Κερκόπορτες», με στόχο αυτή τη φορά το ίδιο το μέλλον του ελληνικού έθνους!
Ας δούμε λοιπόν από πού ξεκινά το σύγχρονο κακό για τον ελληνισμό, που απειλεί με ολική εξαφάνιση την πατρίδα μας. Όλα εκκινούν από την περίοδο-σταθμό 1989-1990. Τότε άρχισε η σύγχρονη μετάλλαξη του κόσμου και της περιοχής μας, με την πτώση του ανατολικού (κομμουνιστικού) μπλοκ δυνάμεων και την οριστική παύση του Ψυχρού πολέμου στα τέλη του 1991 με τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Ο πλανήτης εισήχθη σε μία γενική ανισορροπία. Οι παρασκηνιακές δυνάμεις της Δύσης (η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπή κτλ.) έθεσαν σε λειτουργία ολόκληρα σχέδια διαρκούς παγκόσμιας κυριαρχίας με βασικό στόχο την ηγεμονία επί του πλανήτη για τα επόμενα... 200 έτη!
Πολύ σπουδαίες θα πρέπει να θεωρούνται οι αποφάσεις που πάρθηκαν στις κλειστές συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ το 1991 και το 1992. Τότε αποφασίστηκε η ενεργοποίηση του οριστικού διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας (που είχε παρθεί ΗΔΗ από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο!), που πράγματι υλοποιήθηκε βασικά την τριετία 1992-1995. Το εκπληκτικότερο όλων όμως είναι ότι σε εκείνες τις μυστικές συνόδους της Μίλντερμπεργκ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Ο οποίος ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη των «Ολυμπιακών αγώνων» της Αθήνας του 2004.
Βασικό όργανο της διάσπασης της Ελλάδας και του αφελληνισμού των Ελλήνων είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο οποίος συμμετείχε αποδεδειγμένα στη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ το 1992 (αν και μόλις ένα μήνα πριν είχε απολυθεί από υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας), κάτι που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί. Όμως, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν, ο Σαμαράς συμμετείχε κρυφά ΚΑΙ στη συνάθροιση της Μπίλντερμπεργκ του 1991! Όταν δηλ. και ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Ντόμινο», βάσει του οποίου έγινε ο διαμελισμός της τότε ακόμη ενιαίας Γιουγκοσλαβίας.
Οι πληροφορίες μας είναι πάντα άριστες. Άλλωστε, πέρσι, αμέσως μετά το δημοσίευμά μας για τον Αντώνη Σαμαρά ως «εκλεκτό» της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, διάφοροι δημοσιογράφοι τίμησαν τον υπογράφοντα αυτό το κείμενο, γράφοντας συγκεκριμένα ότι «ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης είναι από τους λίγους που έχουν εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ». Συνεπώς, έχουμε πλήρη επίγνωση των όλων όσων δημοσιοποιούμε (ασφαλώς γνωρίζουμε πολύ περισσότερα). Το λέμε λοιπόν και σήμερα ευθέως και δημόσια: ο Αντώνης Σαμαράς τόσο το 1991 όσο και το 1992 έλαβε το περίφημο «χρίσμα» της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έτσι ώστε να γίνει 20 χρόνια μετά «πρωθυπουργός» [δεν τον αποδεχόμαστε ως τέτοιο, γι’ αυτό και βάζουμε τη λέξη σε εισαγωγικά] και να καταστρέψει τελείως την Ελλάδα!
Ο ίδιος ο Σαμαράς, προκειμένου να «δικαιολογήσει» την παρουσία του στη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ του 1992, είπε ότι δήθεν μίλησε εκεί μόλις 5 λεπτά και μάλιστα στους παριστάμενους... δεν άρεσαν (όπως ισχυρίστηκε) τα λεγόμενά του! Πρόκειται περί ασύστολου ψέματος. Διότι ο παριστάνων τότε τον «πατριώτη» και «Μακεδονομάχο» Σαμαράς πήρε καταρχάς τη ρητή εντολή να ξεπουλήσει όταν ανέλθει στην εξουσία το ιερό όνομα της Μακεδονίας! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι σήμερα αυτός που κάποτε έριξε μια ολόκληρη κυβέρνηση επειδή (δήθεν) διαφωνούσε στη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια... συζητά το σύνθετο όνομα!... Δηλ. ονομασία που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» στο συνθετικό της!
Αλλά, πέραν τούτου, ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε την υποχρέωση έναντι του κεντρικού συμβουλίου της Λέσχης να προωθήσει και να εφαρμόσει σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων και εδαφικής συρρίκνωσης της χώρας μας!... Είναι άραγε τυχαίο ότι με το που ανέλαβε τον Ιούνιο του 2012 την «πρωθυπουργία» έβαλε ως «υπουργό» οικονομικών τον συνδαιτημόνα του στη Μπίλντερμπεργκ, Γιάννη Στουρνάρα; Δηλ. το δεξί χέρι του Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτη) που μας έβαλε με πλαστά και ψευδεπίγραφα στοιχεία στην ευρωζώνη... Και τώρα ο Σαμαράς ετοιμάζει το τελικό χτύπημα κατά του έθνους.
Η εντολή που έλαβε είναι ρητή: ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ όσο πιο γρήγορα γίνεται! Οι στιγμές που ζούμε είναι δραματικές. Οι εξελίξεις γρήγορες. Ο ελληνισμός αναμένει με αγωνία πλέον Εκείνον που Πρέπει και την εκκίνηση των δραματικών διαδικασιών που – έστω και μέσα από πόνο και αίμα – θα οδηγήσουν στη λύτρωση του γένους από τα δεσμά στα οποία το έδεσαν οι προδότες του σάπιου πολιτικάντικου συστήματος...
δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.