Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Τρουφάκια

troufakiaΥλικά

1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
130 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
160 γρ. ζαχαρούχο γάλα
4 κουταλιές κακάο
2 κουταλιές κονιάκ ή λικέρ
τρούφα


Εκτέλεση Συνταγής

Σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομμάτια (τρίμματα) και τα ρίχνουμε σε ένα σκεύος. Στη συνέχεια λιώνουμε το βούτυρο, το ανακατεύουμε με το κακάο, το ζαχαρούχο και το κονιάκ και το ρίχνουμε στο σκεύος με τα μπισκότα. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, πασπαλίζουμε με τρούφα και τα διατηρούμε στο ψυγείο για να παραμένουν σφιχτά.

tip συνταγής
Μπορείτε αντί για τρούφα να πασπαλίσετε με κακάο ή ινδοκάρυδο ή ακόμη και ξηρούς καρπούς.

Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις