Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Φθιώτιδα: Είχαν βρει τρόπο να κόβουν αποδείξεις και να φοροδιαφεύγουν στο 100%!

Όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ μπήκαν στο πασίγνωστο μπαρ, πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με μία νόμιμη επιχείρηση - Λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν οι αποκαλύψεις...


Όλα ξεκίνησαν από έναν έλεγχο ρουτίνας σε ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά μπαρ της Φθιώτιδας. Αρχικά οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντυπωσιάστηκαν γιατί βρήκαν ένα μαγαζί που έκοβε όλες τις αποδείξεις. Είχαν μάλιστα και δυο ταμειακές για να προλαβαίνουν να τις κόβουν όλες!

Όταν όμως οι ελεγκτές ζήτησαν τα βιβλία της επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα το βιβλιαράκι θεώρησης της ταμειακής από τη ΔΟΥ, τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το κόλπο με τις "μαϊμού" αποδείξεις. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έκανε στη συνέχεια το ΣΔΟΕ Στερεάς, οι ταμειακές δεν είχαν θεωρηθεί. Μόνο η έναρξη της εφορίας υπήρχε. Όλα τα άλλα ήταν στον αέρα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η επιχείρηση για 5 ολόκληρα χρόνια είχε κόψει πάνω από 40.000 αποδείξεις ''μαϊμού'' και φυσικά για απόδοση ΦΠΑ ούτε λόγος. 

Το ΣΔΟΕ πέρα από τα τσουχτερά πρόστιμα τα οποία θα επιβάλει για την πρωτοφανή αυτή παρανομία, θα σχηματίσει δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Λαμίας για τα περαιτέρω.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.