Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για τον μικρό Ραφαήλ Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Ο Σύλλογος Φίλων Λάτιν & Ροκ μουσικής "Δον Κιχώτης" σας προσκαλεί σε μια συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για τον μικρό Ραφαήλ στο.....
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα 
Domenica
Steppin' Tones,
Piece of Joy, 
Baildsa!!! 

Γενική είσοδος 5 euro.  Ωρα εναρξης 8:30 μ.μ

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν μέσω τραπέζης στον μικρό Ραφαήλ. Ελάτε να ενώσουμε την θετική μας ενέργεια για μια μικρή ψυχή!!!

Το ταξίδι του μικρού Ραφαήλ συνεχίζεται…

Σε ηλικία μόλις 4 ετών ο μικρός Ραφαήλ απο την Κατερίνη έδωσε την πρώτη του μάχη με την λευχαιμία. Πριν από 2 χρόνια (2011) όλος ο κόσμος ανταποκρίθηκε με πολύ ευαισθησία στο πρόβλημά του να βρεθεί έγκαιρα μόσχευμα μυελού των οστών. Το μόσχευμα βρέθηκε και η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία.

Δυστυχώς όμως, σήμερα, μετά από 2 χρόνια ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά…

Έτσι ο 6χρονος πλέον Ραφαήλ, καλείται να δώσει, το συντομότερο δυνατό, μια νέα μάχη στο Houston (Χιούστον) των ΗΠΑ στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson.

To κόστος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα υψηλό γι αυτό και η παραμικρή βοήθεια από τον καθένα θα είναι σημαντική ώστε να βγει και πάλι νικητής και να ανθίσει ξανά το χαμόγελο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.