Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αγριος τσακωμός Άκη - Προέδρου του δικαστηρίου! Αφήστε το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ κι ελάτε στο δια ταύτα! Άκης: Αέρας κοπανιστός οι κατηγορίες!

- Δεύτερη ημέρα απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου
- "Πες την αλήθεια" του φωνάζει συνεχώς ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας
- Προσωπικές σημειώσεις τα όσα βρέθηκαν στο ημερολόγιό του

Δεν πλήττουν καθόλου όσοι.....
παρακολουθούν από το πρώτο λεπτό την απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σήμερα, δεύτερη ημέρα της απολογίας του, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, ανέβασε τους τόνους και ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του δικαστηρίου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

"Αφήστε το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ, την βραδιά των Ιμίων και τις κυβερνήσεις της δεκαετίας του '90 και ελάτε στο δια ταύτα: τις τις off shore και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, είπε ο Πρόεδρος του δικαστηρίου Χρήστος Κατσιάνης.

Αυτό δεν πτόησε τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Είπε ότι ουδέποτε πήρε ανταλλάγματα για τις συμβάσεις των ένοπλων δυνάμεων, η διαδικασία άλλωστε μέσα από τα όργανα και το ΚΥΣΕΑ είναι αδιάβλητη, δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε κανέναν. 

«Αέρας κοπανιστός οι κατηγορίες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι η εξέλιξη της υπόθεσης των υποβρυχίων, με πρωταγωνιστές τους πέντε υπουργούς που τον διαδέχθηκαν και παρέμεναν ως το 2010 υπουργοί άμυνας.

Ταυτόχρονα ως υποβολέας ακούγεται από την αίθουσα ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας να λέει κάθε τρείς και λίγο: "πες την αλήθεια!"

Ωστόσο, σα να μην ακούει τίποτα ο κ. Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να λέει αυτά που θέλει τονίζοντας ότι κάποιοι με πολύ θράσος του κόλλησαν την ετικέτα ιδιοκτήτη και μετόχου off shore, χωρίς να έχει απολύτως καμία σχέση. 

Είπε ότι ουδέν μεμπτόν υπάρχει στο ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, είπε επίσης ότι έκανε διευκόλυνση στο Νίκο Καρατζά για τον Ιανό και επίσης ότι δεν έχει καμία οικονομική διάφορα με τον Γιάννη Σμπώκο.

Για όσα βρέθηκαν στο γραφείο του είπε οτι αποτελούν προσωπικές σημειώσεις.

Η απολογία συνεχίζεται.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις