Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΓΑΛΛΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ “ΠΕΘΑΝΕ” ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2013, ο αγαπημένος μας πολιτικός Αντώνης Σαμαράς απεβίωσε. Ο Αντώνης Σαμαράς γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1951 στην Αθήνα.Μπορεί να “έφυγε”, αλλά δεν θα το ξεχάσουμε. Παρακαλώ δείξτε....
την συμπάθεια και τα συλλυπητήριά σας, σχολιάζοντας σ’αυτή την σελίδα του facebook.”
Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα, εκατοντάδες θαυμαστές του πρωθυπουργού της Ελλάδας  αμέσως άρχισαν να στέλνουν τα συλλυπητήρια τους στην συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook, εκφράζοντας τη λύπη τους για την είδηση ότι ο κορυφαίος 62χρονος πολιτικός είναι νεκρός. Και ως συνήθως, οι αντιδράσεις ήταν φρενήρεις από την μακάβρια φάρσα.
Ορισμένοι τόνισαν ότι η είδηση δεν είχε αναδειχτεί  σε κανένα σημαντικό ελληνικό μέσο ενημέρωσης, αναφέροντας ότι ήταν ένα πικρόχολο αστείο, αφού ο θάνατος ενός πολιτικού του αναστήματος του Αντώνη Σαμαρά θα ήταν μεγάλη είδηση σε όλα τα δίκτυα.
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη η μεγάλη πλειονότητα (72%) των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι φήμες για τον θάνατο του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι καν αστείο…
Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου-σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα της γαλλικής ιστοσελίδας- επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι νεκρός. “Αυτός ενώνει τη μακρά λίστα των διασημοτήτων που έχουν πέσει θύματα αυτής της φάρσας”.Ανέφεραν χαρακτηριστικά: “Είναι ζωντανός και καλά, και να σταματήσετε να πιστεύετε ό, τι βλέπετε στο Διαδίκτυο “.
Μερικοί οπαδοί του Έλληνα πρωθυπουργού εξέφρασαν οργή για την κακόγουστη φάρσα λέγοντας ότι ήταν απερίσκεπτη, οδυνηρή και επιζήμια ενέργεια.
galliki istoselida pethane samara

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις