Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κατάλυση του Συντάγματος - Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών στην Βουλή

Η μνημονιακή χούντα Σαμαρά απέδειξε περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι τη Δημοκρατία, της οποίας τη διαφύλαξη τόσο πολύ έχουν επικαλεστεί τελευταία, την....
αντιλαμβάνονται μόνο αλά καρτ.
Προ ολίγου, κατά παράβαση κάθε ψήγματος συνταγματικής νομιμότητας αλλά και του Κανονισμού 
της Βουλής, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτίριο της Βουλής των βουλευτών Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Νίκου Κούζηλου. Σημειωτέον ότι οι εν λόγω βουλευτές δεν αντιμετωπίζουν καμιά κατηγορία, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, πάραυτα τελείως αδικαιολόγητα η αστυνομική φρουρά της βουλής τους αρνήθηκε. Προφανώς η απαγόρευση ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους βουλευτές του Κινήματος, ασχέτως αν σε αυτούς έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία ή όχι. Η εντολή απαγόρευσης δόθηκε προφορικά από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, γεγονός που αυτομάτως ακυρώνει την ίδια την υπόσταση του κοινοβουλίου και της ανεξαρτησίας του θεσμού.

Ο πρόεδρος, ενεργώντας ως εντολοδόχος της κυβέρνησης και λειτουργώντας παράτυπα ως διωκτική αρχή, στερεί την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο. Το σάπιο καθεστώς τους πλέον απαξιεί να κρατήσει ακόμα και τα προσχήματα και μετά τις, πέρα από κάθε νομιμότητα και λογική πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και 5 βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, απαγορεύει την είσοδο σε νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού στη Βουλή.

Το μνημονιακό κράτος προεξοφλεί το αποτέλεσμα της δίκης θέλοντας έτσι να φιμώσει την ελεύθερη φωνή των Ελλήνων, για να μην ακουστούν αλήθειες, αλλά και αδιάσειστα στοιχεία που θα αποδείξουν ξανά την προδοσία των κομμάτων εις βάρος των Ελλήνων, μιας και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν προς ψήφιση νέα δυσβάσταχτα μέτρα.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις