Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Και ενώ οι πάντες ασχολούνταν με τη Χρυσή Αυγή,οι τροϊκανοί «αλώνιζαν»

Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσαν την Κυριακή οι τροϊκανοί, σημειώνοντας την καλή πρόοδο στην ανασκόπηση του...
οικονομικού προγράμματος που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντώνης Κουμιώτης
Και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, περνώντας κάπου στα ψιλά την είδηση της παύσης των εργασιών της τρόικας στην Αθήνα, με τίτλους που αναφέρονταν στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι ότι οι τροϊκανοι αλώνιζαν κυριολεκτικά στο κοινωνικό κουφάρι της πατρίδας.
Με το πρωθυπουργικό επιτελείο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, να ασχολούνται με τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά περίπτωση της Χρυσής Αυγής...
Η τρόικα εκμεταλλευόμενη την περίσταση δήλωσε πλήρως ικανοποιημένη για τα όποια επικείμενα μέτρα, αποσκοπώντας με αυτό τον τροπο και εξασφαλίζοντας μέσω διαρροών στα δημοσιογραφικά γραφεία, την ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση για τα ζητούμενά της.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δανειστές πιέζουν τόσο για το ασφαλιστικό, όσο και για το εργασιακό, επιμένοντας τόσο στη μείωση των συντάξεων, με πρόσχημα την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού των ταμείων, όσο και στην απελευθέρωση των απολύσεων, προκειμένου, όπως ισχυρίζονται, να προσελκυθούν νέες επενδύσεις.
Την ίδια στιγμή, οι αυτοκτονίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, η υγεία νοσεί, η εξαθλίωση χτυπάει limit up και το μετρο της Αθήνας έχει καταντήσει ξενώνας αστέγων, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει και στην φωτογραφία του σταθμού Μοναστηράκι.
astegoi
Προβλήματα δηλαδή, που δεν πρόκειται να λυθούν με νέα μέτρα και που σίγουρα τροφοδότησαν και θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν, φαινόμενα όπως αυτό της Χρυσής Αυγής.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.