Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κούγιας: Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντήλι να κλάψει

Για «νταβατζήδες που έχουν ΜΜΕ και δημιουργούν ενόχους» έκανε λόγο σήμερα κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του στη δίκη για τις χρυσές μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης της....
Βίκυς Σταμάτη, ενώ αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστήριξε ότι «δεν έχει μαντίλι να κλάψει».
Όπως είπε ο κ. Κούγιας "οι πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω από την υπόθεση αυτή"και "αλίμονο για τη Δικαιοσύνη και το σύστημα αξιών, αν ελλείψει στοιχείων, το αρχιλαμόγιο (Νίκος Ζήγρας) της υπόθεσης αποτελέσει το κορυφαίο αποδεικτικό μέσο".
Ο συνήγορος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ημέρα που προηγήθηκε της σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου: "Τι λείπει από αυτή την ιστορία; Τα λεφτά. Τι έγιναν τα λεφτά; Γιατί ο Τσοχατζόπουλος δεν τα έχει... Όταν ανέλαβα την υπεράσπιση της Σταμάτη, μου τηλεφώνησε ο κορυφαίος για μένα έλληνας δημοσιογράφος, ο Τάσος Τέλλογλου, και μου είπε"μια ημέρα πριν από τη σύλληψη του Τσοχατζόπουλου, ήμουν μαζί του στο γραφείο του, στην Κομνα Τρακα. Ζητούσε δανεικά. Μου τηλεφώνησε αργότερα από την ΕΥΠ, ο Φώτης Παπαγεωργιου και μου είπε "σας ακούγαμε" ! Ξέρεις γιατί τον συνέλαβαν ; Νόμιζαν ότι ήθελε τα λεφτά για να φύγει....Μπορεί να σοκάρει, αλλά θα το πω, λαϊκά όπως θα το έλεγαν στην Πετρούπολη: ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντίλι να κλάψει".
Σκιαγραφώντας το προφίλ της Βίκυς Σταμάτη ο κ. Κούγιας δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει "περιορισμένων δυνατοτήτων, με ονειροπόλο διάθεση, που στα πενήντα της χρόνια διαβάζει βιβλία,και θέλει να γράψει ποιήματα", ενώ αναφερόμενος στον ρόλο της ερωμένης που διατηρούσε η Σταμάτη, "ένα ωραίο κορίτσι από χωριό", επί σειρά ετών, αποκάλυψε ότι "αυτός που έπεισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να την παντρευτεί (και να δημοσιοποιήσει μια παράνομη σχέση) ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος".
Ο κ.Κούγιας επέμεινε ότι η σύζυγος Τσοχατζόπουλου δεν έκανε οικονομική διαχείριση και πως «κατέστη χωρίς να το συνειδητοποιεί, όμηρος του συζύγου της».

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.