Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία αναγνώστριας για τα σούπερ μάρκετ Carrefour

Όπως και πολλοί άλλοι ακόμη πήγα και εγώ σε σούπερ μάρκετ Carrefour Express (συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη στο κατάστημα Ωραιόκαστρου) για να...

αγοράσω τις υπέροχες και ΑΛΗΘΙΝΕΣ όπως λένε προσφορές. Συγκεκριμένα πήγα για να πάρω την προσφορά που εχει σε επώνυμο λάδι. Αρχικά πήγα από την πρώτη κιόλας μέρα και το λάδι είχε τελειώσει όπως με ενημέρωσε ένας ευγέναστος υπάλληλος και να πάω ξανά αύριο ή μεθαύριο όπου θα τους έφερναν.

Έτσι λοιπόν πήγα και εγώ σε δύο μέρες και όταν ρώτησα έναν υπάλληλο μου είπε πως ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ! Ακούστε αγαπητοί συμπολίτες! Προφανώς και ο υπάλληλος το είπε αυτό ακολουθώντας τις διαταγές κάποιου ανώτερου ώστε να μην δημιουργηθεί εκνευρισμός και διαμαρτυρίες καθώς μαζί με μένα ήταν και άλλα τουλάχιστον 5 άτομα για τον ίδιο λόγο στο κατάστημα. Στις εποχές που ζούμε νομίζω πως καλύτερα θα ήταν για όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ να μην βγάζουν καθόλου προσφορές ιδίως όταν είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ παρά να κοροιδεύουν έτσι τον κόσμο.

Αναγνώστρια

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


3 σχόλια:

  1. Sobari kataggelia! Pou den eixe ena katastima ladi.. den exei me ti na asxolithei o kosmos toses prosfores pou mas exoun sosei pragmatika kai kanume tin trixa trixia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι οτι πολλά μικρά καταστήματα carrefour express δεν τα φέρνουν όλα τα προϊόντα, για αυτο μάλλον δεν βρήκες το λάδι. Πάντως σε πολλά άλλα καταστήματα έχει καλές προσφορές, κάνεις έναν κόπο και πετάγεσαι. Εγω πολλές φορές βρίσκω και πέρνω ποσότητα μέχρι την επόμενη προσφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι λένε οι άνθρωποι!!! όσες φορές έχουν βάλει προσφορές στα Carrefour τις έχουμε προλάβει..και πηγαίνουμε και αργά γιατί εργαζόμαστε και εγώ και ο άντρας μου!! Δεν λες πάλι καλά που υπάρχουν και τα Carrefour και έχουμε σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.