Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το τελευταίο «αντίο» στην Πόλυ Πάνου – Ποιοι βρέθηκαν στο Α”.

"Η μεγάλη ερμηνεύτρια "έφυγε" από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα η Πόλυ Πάνου νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο!"

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στην Πόλυ Πάνου σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών, μετά από χρόνια.....
προβλήματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα η Πόλυ Πάνου νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η σορός της μεγάλης μας τραγουδίστρια εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09.30 στο παρεκκλήσι του Α” Νεκροταφείου, ενώ στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv βρέθηκε στο τελευταίο «αντίο» στην Πόλυ Πάνου, την οποία αποχαιρέτησαν οι δικοί της άνθρωποι, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες.

Τραγικές φιγούρες οι αδελφές της μεγάλης ερμηνεύτριας, αλλά και ο γιος της, Βαγγέλης Πάνου, με την αρραβωνιαστικιά του.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην κηδεία της μεγάλης μας τραγουδίστριας ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Καίτη Γκρέυ, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Στάθης Αγγελόπουλος με την μητέρα του, ο Δημήτρης Κοντολάζος με την σύζυγό του, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Γιώργος Κινούσης, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Κωνσταντίνα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Νατάσα Ράγιου, η Λένα Αλκαίου, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Άννα Μπιθικώτση και ο Μανώλης Καραντίνης.



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.