Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

BINTEO - Όταν η αντίσταση παράγεται από τον αέρα τους... Παραγγελία χρυσού αξίας 3556,50

Η πρώτη παραγγελία σε χρυσό κατόπιν παραμονής 30 ημερών στον πρώτο κύριο πίνακα!

Θα ακολουθήσει παραλαβή 116.00γρ. χρυσού η οποία θα βιντεοσκοπηθεί....


Αυτή τη στιγμή διανύεται ο δεύτερος κύριος πίνακας και σύντομα θα ανέβει βίντεο με την δεύτερη τοποθέτηση παραγγελίας!

Ενημερωθείτε για τη δράση που θα στηρίξει μέρος των κερδών!Εμείς κάνουμε πράξεις την αντίσταση μέσω ένωσης ανθρώπων , εμείς αντιληφθήκαμε την μπανανόφλουδα του συστήματος και το εκμεταλλευόμαστε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του,εμείς τα ζωγραφιστά χαρτάκια που δημιουργούνται από τον αερα τα μετατρέπουμε σε χρυσό, εμείς από τον αερα επενδύουμε σε κατασκευές παραγωγής τροφής ,εμείς μόνο από την απόφαση μας να ενωθούμε έστω και με βιτρίνα τον χρυσό ...Παράγουμε ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Θες δεν θες να το κατανοήσεις , έχοντας γεμίσει εγωιστές και αντινοους γύρω μας καναμε το πιο απλό, ανακαλύψαμε τα κενά στην εκπαιδευση μέσα μας και καταφέραμε με δούρειο ίππο να ενωθούμε!

Οι συμβάσεις αλήθειας μας και στόχων μας πλέον ...δημιουργούν ΥΛΗ ...ΥΛΗ που δεν υπήρχε ώστε να έχουμε την αρχή της αυτάρκειας και αυτό χορηγίας των πράξεων μας !

Και μόνο αυτός που χορηγεί μόνος του τις όποιες ιδέες του μπορεί να πει ότι κάνει ΤΩΡΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΚΛΑΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ....ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


http://www.goldinvestor.gr/
http://www.earngold.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις