Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο δράστης – Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Ίχνη πάλης βρέθηκαν στο σπίτι της άγρια δολοφονημένης Ναταλίας Βουτσινά

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει – σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, ο οποίος σήμερα το πρωί τη μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.




Ο δράστης Αλβανικής υπηκοότητας γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.



18.33 Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, βρέθηκαν ίχνη πάλης στο σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι το θύμα αντιστάθηκε. Θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να κυνήγησε την γυναίκα μέσα στο σπίτι, με την 43χρονη να προσπαθεί να αποφύγει το μοιραίο. Ο δράστης, όπως λένε οι πληροφορίες εργάστηκε για κάποιο διάστημα στο σπίτι του ζευγαριού ενώ βοηθούσε και στο καφέ.



Η 43χρονη γυναίκα ήταν αρκετά δυναμική και δραστήρια, γνωστή για το καφέ – εστιατόριο που διατηρούσε αλλά και για τη σχέση που διατηρούσε εδώ και δέκα χρόνια με γνωστό δημοσιογραφο της Πάτρας. Μαζί απέκτησαν μια κόρη από την αρχή της σχέσης τους.





Η Ναταλία Βουτσινά, διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο. 


contraseolous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.