Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ»

«ΚΙΝΗΣΗ» ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ»

Εάν δίναμε τη μέγιστη σημασία σε συγκεκριμένες προφητείες για την κατακρήμνιση και τη διάλυση ....

της αυτοκρατορίας των «Οθωμανών» και από την άλλη πλευρά διαβλέπαμε με διορατικότητα τη θωράκιση της «πολικής αρκούδας» του Βορρά στο διάστημα, πιθανόν να είχαμε αντιληφθεί το τεράστιας σημασίας -για την Ελλάδα- στρατιωτικο-πολιτικό παιχνίδι που παίζεται αυτές τις ώρες στα βαθιά ανατολικά της Ρωμυλίας.

Οι εξελίξεις στην Τουρκία τρέχουν με το θρόνο του Αφέντη Ερντογάν να υφίσταται θεαματικούς κλυδωνισμούς. Ο ίδιος ευάλωτος όσο ποτέ με την επιστράτευση των εσωτερικών υπηρεσιών ασφαλείας (ΜΙΤ) προσπαθεί να αμυνθεί στην μαζική επίθεση που δέχεται από ένα ιδιότυπο «παρακράτος» που επιδιώκει να τον κατακερματίσει. Πολλοί λένε ότι οι προηγμένες τεχνολογικές ασπίδες των ρωσικών οπλικών συστημάτων, γνώριζαν τα πάντα για την κρίση στην Τουρκία.

Κάποιοι πάνε ακόμα πιο μακριά αφού -όπως ισχυρίζονται- είναι σε θέση να μαθαίνουν ότι τα δορυφορικά «μάτια του ουρανού» κατοπτεύουν όλες τις εξελίξεις πάνω από το θέατρο των «πολεμικών επιχειρήσεων»: Την Κωνσταντινούπολη που ταράσσεται από μια περίεργη λαίλαπα διαφθοράς.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα παρατηρούνται συνεχείς δραματικές διεργασίες με τη δημιουργία ισχυρών «Ελληνορθόδοξων fund» με προσανατολισμό προς Βορρά αναζητώντας «ζωτικό χώρο» ύπαρξης.

Γνήσιοι έλληνες πατριώτες πασίγνωστων επιχειρηματικών τζακιών που δεν διαπλέκονται με το «σύστημα των Κολεγιόπαιδων» Ψυχικού και Εκάλης οι οποίοι έχουν ξεπουληθεί στα συμφέροντα υπηρετώντας το άρμα της Μέρκελ, τείνουν χείραν συζητήσεων και επαφών προς τη Ρωσία και τους συμμάχους της. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όλο το Σαββατοκύριακο σε κινητά τηλέφωνα δημοσιογράφων αλλά και επιχειρηματιών φθάνουν SMS τα οποία αναλυτικά λένε: «Κόμμα Ελλήνων Επιχειρηματιών-Ελληνική Ελλάδα.

Bρίσκουμε έναν επιχειρηματία από κάθε αναγκαίο κλάδο και βασιζόμαστε στην εγχώρια παραγωγή. Βγαίνουμε όχι μόνον από το Ευρώ αλλά και από την Ε.Ε και κλείνουμε τα σύνορα. Ζητάμε από την μαμά Ρωσία να αξιοποιήσουμε από κοινού τα όσα υπάρχουν στο Αιγαίο. Και ξανά προς τη δόξα τραβάμε». Η σημειολογία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων συμβαδίζει με άλλους παράγοντες της αγοράς οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι από μέρα σε μέρα το σύστημα θα τιναχθεί στον αέρα ειδικά μετά την τελική απαξίωση που υφίσταται το πολιτικό status των νταβατζήδων και των συνεργών τους. 

Στέφανος Χίος

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.