Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Έφαγε το ξύλο της αρκούδας ο Κούγιας στα δικαστήρια της Ευελπίδων!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον δικηγόρο του…

Αστέρα Τρίπολης, Στέργιο Σουροβίκη.Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (27/01), στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο κ. Καϋμενάκης στον κ. Κούγια, αναφορικά με τις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου για τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας των Αρκάδων.
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας φέρεται να είπε τα εξής “βαριά” λόγια στον συνάδελφο του, Στέργιο Σουροβίκη: “Είσαι ένας τιποτένιος δικηγόρος που έρχεται να υπερασπιστεί τον Αστέρα. Σιχαμένε, θα σου γαμ@… το σπίτι. Έρχεσαι να υπερασπιστείς τα λαμόγια. Γλύφεις για πελατεία. Ντροπή σου”. Όπως είναι φυσιολογικό, ο κ. Σουροβίκης θορυβήθηκε, θύμωσε και τσαντίστηκε από τους άσεμνους χαρακτηρισμούς και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε εξ ολοκλήρου, με τους δυο άνδρες να έρχονται στα χέρια και με τον δικηγόρο του Αστέρα να δέρνει τον Αλέξη Κούγια (την ώρα που το συγκεντρωμένο πλήθος τον επιδοκίμαζε). Ακολούθως, ο κ. Κούγιας αποχώρησε προς την έξοδο των δικαστηρίων με συνοδεία σωματοφυλάκων…



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


ΠΗΓΗ
 tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.