Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη το κάθαρμα που φόλιασε σήμερα γάτες στο Παγκράτι

Στις 4 το απόγευμα, βγήκε στο facebook η παρακάτω έκκληση αγωνίας.

Σταυρουλα Ζερβου
SOS ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ Margarita Sklizi,ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΓΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΦΙΛΟΛΑΟΥ 206...ΝΕΚΡΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ..Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..ΕΝΑ 70+ ΆΝΔΡΑ....
ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Στις 8 το βράδυ, στον τοίχο της αγωνίστριας για τα ζώα Μάρθας Πουλτίδου, βγήκε η σύλληψη του δράστη: Κολιτζάς Βασίλειος, συνταξιούχος του Υγειονομικού.
"Πιάσανε τον παλιόγερο που το έκανε".
"Αν δεν φάει τη φόλα του, δικαιοσύνη δεν υπάρχει".
"Να πεθάνει ο βρωμόγερος με φρικτούς πόνους όπως οι γάτες. Αν δεν φάει γερή ποινή".

Τα παραπάνω είναι σχόλια στο facebook. 
Eγώ η Έλια Ζερβού που ανεβάζω αυτό το άρθρο, συμφωνώ.
Μόνη μου θα τον τάιζα με το δηλητήριο. Και θα χαμογελούσα. Προς παραδειγματισμό.
Όχι, δεν τον έχω πάνω από μια γάτα. Με τίποτα. Και ποτέ.


Στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου κρατείται ο άνδρας, που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, καθώς γυναίκα η οποία φροντίζει αδέσποτες γάτες στην οδό Φιλολάου τον είδε να μοιράζει τα δηλητηριασμένα ψαροκέφαλα στα αδέσποτα της γειτονιάς με αποτέλεσμα 10 ζώα να χάσουν μέχρι τώρα τη ζωή τους.
Όμως στο Α.Τ. Παγκρατίου κρατείται και η αυτόπτης μάρτυρας, που τον κατήγγειλε, η Μαργαρίτα Σκλ. γιατί ο 70χρονος δράστης της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.


«Τον 70χρονο είδε να μοιράζει την δηλητηριασμένη τροφή και δεύτερος μάρτυρας» εξήγησε στο www.zoosos.gr η Μάρθα Πουλτίδου η οποία μας ενημέρωσε για το έγκλημα και τη σύλληψη που έγινε στο σπίτι του δράστη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.










ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.