Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το ξέσπασμα του Ζουγανέλη για τον θάνατο Μπουλα – Γελοία υποκείμενα, καθάρματα της δημοσιογραφίας

Απίστευτα θυμωμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης με όσα γίνονται μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά και τα δήθεν όπως τα αποκαλεί, αφιερώματα…

στην μνήμη του, ενώ ξεσπά για άλλη μια φορά εναντίον αυτών που τον πέθαναν όσο ζούσε και συνεχίζουν να γράφουν ανακρίβειες και να σπιλώνουν μνήμες, νεκρών και ζωντανών.
«Σε καμία περίπτωση δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Μπουλάς αν τα έβλεπε όλα αυτά, ξέρω όμως πως όσο ζούσε το μόνο που τον έκανε να χάσει την αξιοπρέπειά του ήταν όταν τον πέθαναν αρχικά οι δημοσιογράφοι των sites, αλλά και στην αναπαραγωγή τους οι εφημερίδες, τρεις φορές και είχαν ορίσει και ημερομηνία θανάτου. Αυτό πουλάει και το πουλάνε τα καθάρματα της δημοσιογραφίας» είπε με αρκετό θυμό στο Secret και έσπευσε να βάλει στην θέση τους όσους γράφουν ότι ο Γιάννης Κούτρας είναι ο καλλιτέχνης που βοήθησε οικονομικά ο Σάκης Μπουλάς.
«Το τι έχει γραφτεί δεν λέγεται. Ότι έχει κάνει διαθήκη, ότι έχει αφήσει τα χρήματά του σε έναν απαξιωμένο μουσικό, αναφερόμενοι στον Γιάννη Κούτρα. Γελοίοι. Γελοία υποκείμενα. Καμία σχέση με τον Γιάννη Κούτρα. Απλά ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα, μιας και οι ειδήσεις δεν πουλάνε κα πουλάει αυτό. Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Οι άμεσοι συνεργάτες του στην τελευταία του δουλειά αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκείνη την βραδιά για τη μνήμη του Σάκη, αλλά σε έναν φίλο μας, απαξιωμένο μουσικό, εξαιρετικό, γνωστό σε εμάς και αν ήθελε ο ίδιος θα το δημοσιοποιούσαμε. Επειδή όμως δεν ήθελε, το σεβαστήκαμε και συνεννοηθήκαμε μαζί του».
Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε και για όλους τους δήθεν που έκαναν αφιερώματα στον Σάκη Μπουλά αφού πέθανε, ενώ όσο ζούσε κανείς δεν τον θυμόταν. «Εκτός από ένα- δυο τραγούδια του, ο Σάκης δεν παιζόταν στα ραδιόφωνα. Ούτε εμένα παίζουν, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει, γιατί παίζω μόνος μου, δεν γουστάρω κανέναν κερατά. Τώρα που πέθανε βάζουν τραγούδια του και του κάνουν αφιερώματα. Μα είναι γελοιότητα , είναι όλοι γελοίοι».



trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις