Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Όλο το στόλο έβγαλε έξω ο Αντιναύαρχος Λίτσας …Απο Φρεγάτες και Υποβρύχια μέχρι και Βατράχια !

«Άστραψε και Όρμησε» το Πολεμικό Ναυτικό με τον Αρχηγό του Στόλου Αντιναύαρχο  Λίτσα να βγάζει όλο το στόλο στο Αιγαίο …Τα πολεμικό Ναυτικό εκτελώντας τις ασκήσεις ‘’ΑΣΤΡΑΠΗ 2/14’’ και ‘’ΟΡΜΗ 2/14’’ με....
απεικόνηση Ελληνικά μαχητικά της 115 Π.Μ αλλά και Αμερικάνικα F-15E από την 494 Fighter Squadron της Αεροπορίας των ΗΠΑ …Έκλεισαν τις διόδους στο Αιγαίο !

 Την 26 έως 27 Φεβρουαρίου 2014, εκτελέστηκε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου, με τη διεξαγωγή των τεχνικών ασκήσεων ‘’ΑΣΤΡΑΠΗ 2/14’’ και ‘’ΟΡΜΗ 2/14’’.

  Η εν λόγω εκπαίδευση έλαβε χώρα σε περιοχές του Μυρτώου και του Κεντρικού Αιγαίου, με συμμετοχή Φρεγατών, Πλοίων Γενικής Υποστηρίξεως, Ταχέων Σκαφών, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων και προσωπικού ΔΥΚ.

  Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των προαναφερομένων ασκήσεων, εκτελέστηκε και συνεργασία με μονάδες και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και με αεροσκάφη F-15E από την 494 Fighter Squadron της Αεροπορίας των ΗΠΑ.

http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.